Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.105
Поени од реакции
37.567
Абе Сискел и Еберт имаат дадено повеќе 10ки на филмови него вие на темана Мувиспотинг. :D
Им рече некој дека смееле само по три десетки да дадат во животот па сега си ги чуваат ко џокери. :D

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.141
Поени од реакции
42.879
исто и Con Air би му го препорачал од овие затворскиве само што не е у затвор, undisputed 3 дела се дешава све у затвор ептен јаки, Life екстра добра комедија со еди марфи заедно со мартин лоренс како се обидуваат да избегаат од затвор цел живот

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.575
Поени од реакции
9.694
Може да ми предложите некој филм на тема втора светска војна? Овие ми се гледани...
Inglourious Basterds, Valkyrie, Defiance, Downfall, The Pianist, La vita e bella, The boy in the striped pajamas, Schindler's list, Jakob the liar...

G

grande-juve

Гостин
Последно уредено од модератор:

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.575
Поени од реакции
9.694
H

HoT IcE

Гостин
LOST добра е ? Да и дам шанса ? :icon_mrgr:
Јас ја прекинав на трета сезона. А ја пуштив одново проади мемориите од А1 и хајпот од форумов.
Still not worth it.

Horrible Bosses 2 е полош од кецот, првиот беше позабавен каде-каде, ама и овој не е лош со оглед колку тапа комедии сум гледал. Чарли си газеше у филмов, само он му носи 7ца за комедија :D

G

grande-juve

Гостин
Band of Brothers пишува дека е некаква мини серија, а Das Boot некако највеќе ми фати око. Него ќе го гледам фала ти.
Да, 10 епизоди се, ама ако имаш време обавезно изгледај ја чим бараш за WW2, оцената на имдб е заслужена. И другите филмови ми се од јаката роба, Хајзенберг квалитет :)
И уште за Das Boot, јас ја гледав режисерската верзија(209 минути), за пократката не гарантирам :)

Хоуп

ümid edirəm
Член од
13 април 2012
Мислења
2.575
Поени од реакции
9.694
Да, 10 епизоди се, ама ако имаш време обавезно изгледај ја чим бараш за WW2, оцената на имдб е заслужена. И другите филмови ми се од јаката роба, Хајзенберг квалитет :)
И уште за Das Boot, јас ја гледав режисерската верзија(209 минути), за пократката не гарантирам :)
Се ќе гледам, само ти викам тој некако ми се фати за око највеќе од сите. Ќе видиме што роба ти се :)

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Band of Brothers пишува дека е некаква мини серија, а Das Boot некако највеќе ми фати око. Него ќе го гледам фала ти.
Band of Brothers е веројатно најдобрата серија, мини серија што сум ја гледал. Дополнително задоволство е за фановите на воени филмови. Да можам би и дал 12 оцена на скала од 1 до 10 :)

Последно уредено:
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.183
Поени од реакции
10.185
исто и Con Air би му го препорачал од овие затворскиве само што не е у затвор, undisputed 3 дела се дешава све у затвор ептен јаки, Life екстра добра комедија со еди марфи заедно со мартин лоренс како се обидуваат да избегаат од затвор цел живот
Рон ај кажи ми дали ова е крајот на Лајф, зашто одамна имам гледано еден сличен филм и сакав пак да го гледам.
Цело време се во затвор и на крај ќе направат една ујдурма, пожар мислам дека беше. Сите ќе мислам дека се мртви, а овие ќе избегаат од затвор, ќе се преправат ко старци и ќе отидат на бејзбол натпревар.
Тој е?

Инаку фала за предлозите, ќе го гледам и Л тру.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.216
Поени од реакции
8.317
Рон ај кажи ми дали ова е крајот на Лајф, зашто одамна имам гледано еден сличен филм и сакав пак да го гледам.
Цело време се во затвор и на крај ќе направат една ујдурма, пожар мислам дека беше. Сите ќе мислам дека се мртви, а овие ќе избегаат од затвор, ќе се преправат ко старци и ќе отидат на бејзбол натпревар.
Тој е?

Инаку фала за предлозите, ќе го гледам и Л тру.
Тој е

Kajgana Shop

На врв Bottom