Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на nosteam нема излезено ништо?Ај нека ми прати некој линк од последниот апдејт, го нема ни на кикес ни на замунда да го ебам.
И за зимските трансфери пач ако има.
Дечко ја само на замунда и кикес знам да барам.на nosteam нема излезено ништо?
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
едноставно е,не ти треба торент ос ностеам.влези на нивниот сајт побарај фудбал менаџер и кликни,ќе ти отвори цела страна.обично таму излегуваат прво кракови и слични срањаДечко ја само на замунда и кикес знам да барам.![]()
ае сеа коа КОНЕЧНО ја симнав и средив ко што сакам со китс , логос и све остало предложете тим за играње![]()
Ностим верзија.Која верзија играте што нема крашоој ?
користеш некој фикс за имињата на тимовите?Моментално со Рајо на 4 место без нерешено до сега 8 победи 6 порази Прегледај го приврзокот 114041
Валенсија газат , мене ме победија во 90 играчот мој му ја поклона на негредо и ми даде гол , ќе извадев нерешено . Со 0 буџет за трансфери и мала плата неможам ни играч да потпишам , едвај сега ваљда ќе ги земам од следна сезона како слободни играчи Пачеко , Инуи и Морено .[DOUBLEPOST=1423576205][/DOUBLEPOST]
Ностим верзија.
Да даниел фикс некако се викаше .користеш некој фикс за имињата на тимовите?
Глазгов Ренџерс, Атлетик Билбао, Лидс, Портсмут, а јас пред некој ден почнав со АЕК Атина, исфрлени се во трета лига, од 2016-та се селат на ново стадионче, одличен предизвик да ја сопрам доминацијата на Олимпијакос.ае сеа коа КОНЕЧНО ја симнав и средив ко што сакам со китс , логос и све остало предложете тим за играње![]()