Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Баш ме интересира кој ќе ја земи наградата за Јануари. Реално би било Куман оти од 3 меча во јануари имаше 3 победи. За играч, Казорла ?!

Ливерпул има 4 победи и нерешено со гол разлика мислам 13-3

По собрани поени прв е Ливерпул, со 4 победи и 1 нерешено

3 победи и едно нерешено. Ова на Сотон поразот не знам дали влегува во јануари, пошто играа денес на 01.02. :(

Казорла влезе у форма ама освен голови од пенали што има постигнато?
Кејн имаше добар месец...
За тим ваљда Ливерпул.

Да им дајме за најдобар тим у јануари? :)[DOUBLEPOST=1422834730][/DOUBLEPOST]
3 победи и едно нерешено. Ова на Сотон поразот не знам дали влегува во јануари, пошто играа денес на 01.02. :(
Вчера беше 01.02... Денес...денес некој слави.. Би ја искористил приликава да им честитам. :)

Да им дајме за најдобар тим у јануари? :)[DOUBLEPOST=1422834730][/DOUBLEPOST]
Вчера беше 01.02... Денес...денес некој слави.. Би ја искористил приликава да им честитам. :)

На пенал се наместив, а ? :)))))))

Да, да, веројатно Роџерс ќе биде менаџер на месецот. Најблиску до него по освоени бодови се Покетино и Куман, ама тие имаат по 1 пораз.

Океј вака извини за тоа што така изреагирав ама ме изнервира и у момент реагирам така али сепак воопшто не се согласувам со ова што го имаш кажано .

Зашто? Па вака еве и ја ќе болдирам чим така сакаш, прво тактички да надиграш некого не значи дека треба да имаш повеќе удари или повеќе посед што чист пример кога Челзи ја освои ЛШ играта против Барса и Баерн.
Второ Мурињо имаше десеткуван тим плус и тие што играа пред 3 дена има утакмица од 120 минути и апсолутно беше прочитана играта на Сити и освен подавање на средина "ала Барса" ништо не направија.
Шансите што ги имаше Сити беа по грешка на одбрана тоа Мурињо не може да го предвиди дека Ивановиќ не знае ја да подаде или дека Тери ќе се лизне.

Така да според мене а сигурен сум зашто навивам за овој тим подобро сум ја следел утакмицата отколку некој што не навива за ниеден од двата и погледнал вероватно статистика и ја гледал онака од "около".Можеш да се заебаваш колку сакаш и сите други кои навивате за други тимови ама да беше вашиот тим у позиција што е Челзи и на некој начин да му одговара повеќе нерешено на вашиот тим од другиот сигурно ќе го браневте на пример да беше Ван Гал , Роџерс или Венгер.
И тактичко надигрување не посед , шутови и корнер еве ако не нас погледни го Атлетико против Реал како игра .
Позз:)
Челзи тактички ги надигра Баерн и Барса во 2012? Другар колку пати стативата на Челзи се затресе во тие три натпревари, колку одбрани имаше Чех, колку всушност со еден збор кажано тогаш имаше Челзи спортска среќа? Ако за тебе тактичко надигрување е тимот да претрпи две-три стативи/пречки, да претрпи два пенали за евентуален колапс и од индивидуалните потези да постигне голови, тогаш стварно на различни фреквенции сме.

Океј на различни сме . Не можеш да ми кажеш дека ми го познаваш клубот повише од мене на Челзи тактиката му беше да се брани на тие утакмице и од контра да даде гол што и се случи колку шута толку гола. Да ја одбереше тактиката да напаѓа и да врши притисок против било кој тим ќе го јадеше дебело е тоа е лоша тактика.

Челзи тактички ги надигра Баерн и Барса во 2012? Другар колку пати стативата на Челзи се затресе во тие три натпревари, колку одбрани имаше Чех, колку всушност со еден збор кажано тогаш имаше Челзи спортска среќа? Ако за тебе тактичко надигрување е тимот да претрпи две-три стативи/пречки, да претрпи два пенали за евентуален колапс и од индивидуалните потези да постигне голови, тогаш стварно на различни фреквенции сме.

Изгледа комшијата не се изјасни како што треба..сакаше да кажи дека Ди Матео ги постави играчите најдобро што можи па што ќе биди нека биди бидејќи реално со тој квалитет што го поседуваше тимот не беше возможно поинаку да пристапи кон тие утакмици во такви околности..иначе не верувам дека постои чоек што мисли дека Челзи тактички ги надиграл тогаш Баерн и Барселона

Добро на страну Барса и Баерн за Сити беше муабетот тоа само го спомнав онака ама Сити беше добро затворен Зума у џеб го стави сега што имаше киксови на Бане и Тери тоа никој не може да го предвиди плуа Куртоа да не погрешеше Челзи ќе победеше и тогаш друго ќе зборевте а уствари све е иста игра.

form.png

The ceiling can't hold us :P

Шала на страна, многу добро играме у последно време. Враќањево на Стариџ може да смени многу работи, само да ни е жив и здрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom