Океј вака извини за тоа што така изреагирав ама ме изнервира и у момент реагирам така али сепак воопшто не се согласувам со ова што го имаш кажано .
Зашто? Па вака еве и ја ќе болдирам чим така сакаш,
прво тактички да надиграш некого не значи дека треба да имаш повеќе удари или повеќе посед што чист пример кога Челзи ја освои ЛШ играта против Барса и Баерн.
Второ Мурињо имаше десеткуван тим плус и тие што играа пред 3 дена има утакмица од 120 минути и
апсолутно беше прочитана играта на Сити и освен подавање на средина "ала Барса" ништо не направија.
Шансите што ги имаше Сити беа по грешка на одбрана тоа Мурињо не може да го предвиди дека Ивановиќ не знае ја да подаде или дека Тери ќе се лизне.
Така да според мене а сигурен сум зашто навивам за овој тим подобро сум ја следел утакмицата отколку некој што не навива за ниеден од двата и погледнал вероватно статистика и ја гледал онака од "около".Можеш да се заебаваш колку сакаш и сите други кои навивате за други тимови ама да беше вашиот тим у позиција што е Челзи и на некој начин да му одговара повеќе нерешено на вашиот тим од другиот сигурно ќе го браневте на пример да беше Ван Гал , Роџерс или Венгер.
И тактичко надигрување не посед , шутови и корнер еве ако не нас погледни го Атлетико против Реал како игра .
Позз