Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние сме главните у МКД и имаме право да наметнуваме мислења.
Ебате пристапот „кои сте вие да ни наметнувате мислења“ а дошол на форум да дискутира.
Џабе се расправаш,Балотели остана дрво и испаднавме во право сите.Ние сме главните у МКД и имаме право да наметнуваме мислења.
Ебате пристапот „кои сте вие да ни наметнувате мислења“ а дошол на форум да дискутира.
Џабе се расправаш,Балотели остана дрво и испаднавме во право сите.![]()
Ма не бе,Јанузај растури вчера...Битно подбар е од Јанузај![]()
Тешко денеска,тие Свонси ја имаа цела игра базирано на Бони.Формата им е никаква и мислам дека џабе да се надеваме на тоа.Наредниве утакмици плус имаат лесен распоред и ќе се надеваме на некое изненадување,друго не ни останува.Ај овие Сотон нека кикснат барем....ред им е веќе у пе ем
Чекај ако изгубат со Тотенхем наредно коло ќе си се вратат на истото.Браво за Белерин, баш ми е мило. Го пратам цела сезона (тогаш кога ќе добиеше шанса) и стварно ме импресионира. Веројатно најнадежниот десен бек во светот.
Арсенал веќе не го сметам за топ 4 конкурент, бидејќи скоро сум сигурен дека убедливо ќе бидат трети, пред 4то пласираниот (кој и да биде). Имаат играчи, играат фантастичен фудбал, не гледам како не би се остварил вакво сценарио.
И да, колку се менуваат работите кога се навивачите во прашање, до пред 1 месец, Венгер беше за во пензија, старо, инаетџиво дртало, а сега е тактички гениј. Затоа велам, не избрзувајте со вакви мислења, оти многу често знаат да бидат погрешни.