Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
А и дaјте ствaрнo дoстa зa Лaмпaрд. Вчерa Фaлкao си јa зaрaбoти плaтaтa, a еве сегa нa Арсенaл не им требa Фaбрегaс, гo имaaт Oзил :D

Брат Лампард кога ќе ми го спомне некој ме асоцира на Челзи, и мене ми е тапа што игра у Сити а не вие тука што се тресете кур ве болело добро било дур траело,фала му многу.Живти се кур се тресе у ладна вода муабетиве, ама нема везе лажете си чим така сакате.Затоа и реков во првиот пост не е пецкање ова туку ме чуди вашето размислување.Реално поголема кривица има самиот клуб и управата што не го задржаа ама дека морал да игра за сити мало морген.

Ние сме главните у МКД и имаме право да наметнуваме мислења.
Ебате пристапот „кои сте вие да ни наметнувате мислења“ а дошол на форум да дискутира.

Леле, за вториот дел од постот, не може да се обележи што да копираш кога си од телефон. Пропадна муабетот нема врска.

Ние сме главните у МКД и имаме право да наметнуваме мислења.
Ебате пристапот „кои сте вие да ни наметнувате мислења“ а дошол на форум да дискутира.
Џабе се расправаш,Балотели остана дрво и испаднавме во право сите.:)

Ај овие Сотон нека кикснат барем....ред им е веќе у пе ем
Тешко денеска,тие Свонси ја имаа цела игра базирано на Бони.Формата им е никаква и мислам дека џабе да се надеваме на тоа.Наредниве утакмици плус имаат лесен распоред и ќе се надеваме на некое изненадување,друго не ни останува.

Браво за Белерин, баш ми е мило. Го пратам цела сезона (тогаш кога ќе добиеше шанса) и стварно ме импресионира. Веројатно најнадежниот десен бек во светот.

Арсенал веќе не го сметам за топ 4 конкурент, бидејќи скоро сум сигурен дека убедливо ќе бидат трети, пред 4то пласираниот (кој и да биде). Имаат играчи, играат фантастичен фудбал, не гледам како не би се остварил вакво сценарио.

И да, колку се менуваат работите кога се навивачите во прашање, до пред 1 месец, Венгер беше за во пензија, старо, инаетџиво дртало, а сега е тактички гениј. Затоа велам, не избрзувајте со вакви мислења, оти многу често знаат да бидат погрешни.

Браво за Белерин, баш ми е мило. Го пратам цела сезона (тогаш кога ќе добиеше шанса) и стварно ме импресионира. Веројатно најнадежниот десен бек во светот.

Арсенал веќе не го сметам за топ 4 конкурент, бидејќи скоро сум сигурен дека убедливо ќе бидат трети, пред 4то пласираниот (кој и да биде). Имаат играчи, играат фантастичен фудбал, не гледам како не би се остварил вакво сценарио.

И да, колку се менуваат работите кога се навивачите во прашање, до пред 1 месец, Венгер беше за во пензија, старо, инаетџиво дртало, а сега е тактички гениј. Затоа велам, не избрзувајте со вакви мислења, оти многу често знаат да бидат погрешни.
Чекај ако изгубат со Тотенхем наредно коло ќе си се вратат на истото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom