Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кај ги најдов ПСВ сасвим случајно да дигнат коеф и сеа се фатено само таа ќе зезне...е тоа „да дигне коефициент“ до сеа колку ме кошта.

Кај ги најдов ПСВ сасвим случајно да дигнат коеф и сеа се фатено само таа ќе зезне...е тоа „да дигне коефициент“ до сеа колку ме кошта.
На последните две на домашен терен Псв ги правел 2-1

Едит:хаха само што пишав

http://www.rezultati.com/utakmica/xjqf9e9G/#detalji
ја одбрав најлошата друже, прв пат од тебе препишувам и тоа одиграв да тепа Кадан вклучувајќи ги и продолженијата и пеналите али дупка :facepalm:
A da znaes deka mene mi padna 3 tiketi sto mi nosea 4600 - posledna ja cekam na site i pustam na stim sto da vidam , guzva pred gol - se sobrala cela ekipa i branat rezultat a teski mizerii se , pogolemmi drva nema - ama ete splet na okolnosti :( neznam sto da kazam ..
A od site predlozi sto gi pisav samo taa kiks a ti bas taa si ja pisal na tiket - drugite site lesno izlegoa , ja imav i Juviskylla 2 - pobedi 1:2 ( 1.85 ) , Havirov 2:1 / Derby 2 i 2+ ( 0:2 ) / Leyton GG ( 1:4 )/ Pisa 1 ( 2:0 ) .. vecer uste Tampa ...
ajde utre da se nadevam na povekje srekja ...

Не ве пратам која е таа Нехе шо е финтата со неа, кога игра ? шо спорт е ?
Инаку милан утре редно е да победи нели :icon_lol:

Металург - Нексе ракомет сеха лига ви е .. Овие нашиве се распаѓаат така да утре најверојатно со младинци ќе излезат .. Нексе се млада ама доста талентирана екипа , првата утакмица на домашен ги тепа на металург .[DOUBLEPOST=1422734391][/DOUBLEPOST]
Освен во Вил Хил каде на друго место може да се уплати оваа ?

А и негде во Кисела Вода вил хил да не има случајно ? :D
Најверојатно ја има ама коефициентот би требало да е 1.85-1.95.
Иначе од прееска ја видов оваа Тубизе - Хеист 2/1 ама во сл и моцарт беше блокирана , вил хил 15 коефициент ја пуштив во живо јас на 4.15 за 1 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom