Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Прв предуслов за викендов да се фати спортска е да се избегне цела бундес лига. После паузава нит се знае кој пие кој плаќа. А сите сте запнале Леверкузен-Дортмунд да ја играте. Мој совет, скип.

Ќе напишам нешто од овие другите лиги за сега :

Blues 3.5+ (1.36)
Skelleftea 3.5+ (1.38)
Leksands 3.5+ (1.32)
Storhamar 5.5+ (1.56)

За вечер нешто вака може ама не сум уште сигурен додека не испадне инфо за повредени играчи и потврдени голмани.

Montreal 5.5-
Detroit 4.5+
Ottawa 4.5+
Boston 3.5+
Winnipeg 4.5+
Chicago 4.5+ или Чикаго win or draw

Изненадување мислам дека ќе има :

Boston Bruins vs Los Angeles Kings 2
Winnipeg vs Dallas Stars 2

Ама ризични се и двете.

Ја мислам Монтреал да ја бришам ама пак ќе почекам ќе видам до после.
Price GAA 2.09 ќе биде на голот за Монтреал.
За Вашингтон уште не се знае ама изгледа ќе биде Holtby GAA 2.25.
Очекував Овечкин и Бекрстром да влезат во форма против Питсбург и така испадна.
Само што Price го фаќа невозможното во последно време па ќе видам до после што ќе играм.

Јунајтед - 1 и Т1
Барса - 1 и Т1
ПСВ - 1 и Т1
Марсеј - 1
Рома - 1
Франција - 2
Шпанија - 1, ваљда ќе изиграат за медал.... :)

Прв предуслов за викендов да се фати спортска е да се избегне цела бундес лига. После паузава нит се знае кој пие кој плаќа. А сите сте запнале Леверкузен-Дортмунд да ја играте. Мој совет, скип.

Таму и кога сите се во форма не се знае кој јади кој плаќа не пак после пауза

Не ви изгледа Металург - Нексе 2 @ 3.50 како подарок ? Нексе и предходно кога Металург имаа јак тим едвај губеше против нив (само 1 пораз на 4) натпревари а не па сега кога најверојатно ќе играат со млади играчи.. кога сите странци и постари играчи си заминаа, не верувам дека Манасков, Јоновски, Миркуловски и сл воопшто ќе играат денеска така да би требало да оди 2ка.

Од другите Тотенхем и Фенербахче ми се гледаат како добри двојки.

Цибона - Крка 2 (1.80, уште паѓа)
Цибона во криза, без Маркота и Блесингејм, го напуштија клубот, исто и Лалич, сите беа клучни играчи за Цибона. Армстед се враќа за Крка.
Едит: и Илиевски е под знак прашалник.

Последно уредено:
vcera milijarda golovi dade svan mi eba mamata, go imav egert , site kontri preku svan idea ...

13/13 имаше, не само контри и на напади со повеќе играч играа на него многу незнам зошто само 2.5 денес граница може затоа што е Линберг таму али после 13/13 сигурно ќе има поголема минутажа овој

Кристал Палас-1@2.8
Од кога Пардју е тренер на Кристал Палас тие имат 2 победи по ред плус домакини се, а Евертон како гостин последните 6 и се изгуби.
Стоук-1@1.7
Стоу последните 5 како домакин има 3 победи 1 нерешена и 1 пораз, а КПР како гостин се катастрофа последните 11 им се порази.
Коеф:4.7
Уплата:250
Добивка:1100
Со срека

13/13 имаше, не само контри и на напади со повеќе играч играа на него многу незнам зошто само 2.5 денес граница може затоа што е Линберг таму али после 13/13 сигурно ќе има поголема минутажа овој
denes egert ke go dae + sigurno ke dae 5 gola, sigurno mn penali ke ima danska denes..

Havirov - Prosvjetov 1 ( 1.40 ) Ceska hokej
Kladan - Hav Brod 1 ( 1.40 ) Ceska hokej
Tampa - Kolumbos 1 ( 1.75 )

Oxford - Derby 2+ ( 1.30 )
Leyton - Scuntorp GG ( 1.70 )
Pisa - Savona 1 ( 1.50 )

Tampa na domasen teren , kako i so mnogu pokvaliteten sostav treba da dobie ..

Havirov i Kladan se izraziti favoriti protiv dve ocajni ekipi , pred se Hav Brod koi se teski autsajderi cela sezona ..

Iako mnogu retko tipuvam na fudbal , ovie deneska mi fatija oko kako posigurni : Derby ja izigrav na eden tiket cista 2-ka ( 2.20 ) , a ocekuvam da ima i golovi ( najmalce dva ) .
Leyton i Skantorp dve ekipi koi igraat ofanziven fudbal ..
Pisa nekako mi deluva deka sigurno ke pobedi protiv Savona ...

Последно уредено:
На Нексе падна коефициент од 3.75 во бетсити на 2.40 (на нет од 3.5 на 2.2).

Ливерпул да има гол во прво - никогаш овој тим не можам да го фатам, што и да играм ....штета, а добро ливче народно беше ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom