- Член од
- 11 мај 2014
- Мислења
- 1.020
- Поени од реакции
- 575
јас следен гол со 1.64 коеф 2 мин после одигрувањеСречко Катанец![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јас следен гол со 1.64 коеф 2 мин после одигрувањеСречко Катанец![]()
Најбрз изгубен тикет е мојот пред пола година.Ја уплаќам фудбал Олимпијакос со незнам кој беше,во 18:30 почна јас ја уплатив сингл за 1000ка НГ во 18:29,дома стигам во 18:33 и гледам 1-1јас следен гол со 1.64 коеф 2 мин после одигрување![]()
10 точно има,моментално 91 минута ...Рома-Емполи точно 10 корнери на 2 евра ќе го играм онака од курташак, 6.5 коеф има. Има доста време, нерешено е а веќе има паднато 5 корнери.
fuLL tIME 10 корнери, за само 3 минути откако ја одиграв се качи на 9 коеф, али јбг после на 5 падна10 точно има,моментално 91 минута ...
Со здравје да се трошат,бравоfuLL tIME 10 корнери, за само 3 минути откако ја одиграв се качи на 9 коеф, али јбг после на 5 падна![]()
Зашто им треба победа? Не мислиш ваљда за титула ќе се борат..Да ви ебам селото рома кај ги најдов .. се мислев дали партизан или рома ај си реков им треба победа .. ви ебам сакатите .
Незнам како уопште италијанската лига сеуште е у топ 5. Која мафија хара таму човече. После голот престанаа да напаѓат , си мислиш чуват нерешено против Баерн на алиенц.![]()