Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Еибар - Атлетико 2; T2; 2&3+
Едноставно мора да се пробаат типовиве ради тоа што имаат солидни коефициенти. Не го пишав на тикет овој натпревар (немав време сабајле да анализирам што како) ама Еибар игра нешто слично како и Атлетико (јака одбрана пред се со ептен добри контри).

Линфилд ќе ја врти бе?
Северна Ирска и Велс (освен Бала и ТНС) не се за конечен тип за на тикет зошто тимовите се аматерски (и многу ретко полупрофесионални у случајов Бала е полу, а ТНС е единствен тим во Велс кој е професионален (ФМ конечно да помогне :D))

Последно уредено:
Pa ako igra I eibar isto jaka odbrana kako to a ti ja igras na golovi utakmicava? :D

Според тебе има логика за 2 да е 1.65 а за т2 1.90?..има вредност коефициентот и вреди да се изигра..па нека победат 0-1 да ги видам

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Pa ako igra I eibar isto jaka odbrana kako to a ti ja igras na golovi utakmicava? :D
Нема збор кој тим во случајов е по квалитетен, па играат против тим кој ја игра "нивната" игра и мислам дека ќе најдам лек за неа, е сеа за сигурно ќе видиме :)

Баш избегнував денес да се коцкам види ги сите како што треба. Од Јунајтед се плашев а тие најубедливи

Ајде Марсеј мамето ваше.

Инаку од Серија Б натпреварите од 5те селектирани три завршија Т12+. Болоња одигра 0-0 и Цитадела победи 1-0 а играше барем 15-20 минути со играч односно два играчи повеќе. Половичен успех, ама сепак да бев попаметен малку добро ќе излезеше.

Денес какви коефициенти имаат Тотенхем и Евертон овие се запнале за Челзи - Сити . Исто и КПР х2 има добар коефициент , типот на денот за мене Дортмунд 2 си го кажав од вчера . Од ракометиве Данциве некако се опуштија вчера против Словенија ама во прво полувреме ја покажаа силата кога направија 7-0 серија . Денес би требало да ја тепаат на хрватска ама тоа ќе биде потежок меч од оној вчера .
Јас пиче испаднав играјки ги х2 и Тотенхем и Евертон .. исто и Дортмунд :D

Марсеј гнасиве ме заебаја на мн добар тикет .. ги имав 1+1 1+2

Евертон ја имам гг,3+ и од втора минута остана 0-1..очекувано
Истава утакмица два пати ме паѓа сезонава.. првата 3 комада им дадоа сеа неможат ниту еден дома да им дадат. Како ги бирам утакмициве, неверојатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom