Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
кај ти грешавам[DOUBLEPOST=1422562006][/DOUBLEPOST]си се обрати до непознато другарче...:cujte:
Чекај да заврши Сила на Сител, синхронизирана на МАКЕДОНСКИ, па ќе ти одговорам.

Мене само ова не ми е јасно , како може МТВ да бара да се гасат ,а овие да не слушаат , а пиздата мирчевски од анал5 почна да плаче и се‘ затемнија? Ејјјјјј у 21век National Geographic ни го гасат бее
mtvv.jpg

Коментарот на @ManUtdChampions кажува се, комплетна спортска тв. Гајле ми е и мене за српки коментатор, не сакам бе пред утакмица како згрешен да вртам 100 стримови, дур да најдам некој салам шо не кочи, со мизерна слика, да испуштам третина утакмица заради тоа, посебно за викенд кога ионака се успорува нетот.

И шо на кур ќе плаќам и кабелска и МТВ месечно за да гледам што, посрани бугарски и третокласни странски канали и нашиве срање телевизии.

А коментарот за српските коментатори и некаков патриотизам ми е патетичен, со оглед дека на нашиве т.н национални канали повеќе од 50% од програмата е на спрпски јазик.

И на крај краева, владата дава милионски суми на националниве телевизии за нивните дебилни реклами и кампањи, МТВ дава ракомет а на полувреме те бомбардира со пропаганда трето дете и сл, да ти се одмили тоа што го гледаш.

Па не може да ме убеди никој дека државата нема пари да склучи посебен договор со матичниот СК (унгарски или што и да беше) за преземање програма со македонски коментатори. И не мора да биде со посебно студио и емисии како србите, доста е само мак.коментатори на утакмиците, па нека ги пуштаат и таму нивните пропагандни реклами на полувреме, ете им ќар и нив.

Ама не, најлесно е да забраниш нешто наместо да пробаш да го решиш проблемот.

Чекај да заврши Сила на Сител, синхронизирана на МАКЕДОНСКИ, па ќе ти одговорам.

шо да ти реплицирам кога те мрзи и да го прочиташ постот од пред 2 страни....:гомце:[DOUBLEPOST=1422564358][/DOUBLEPOST]
Мене само ова не ми е јасно , како може МТВ да бара да се гасат ,а овие да не слушаат , а пиздата мирчевски од анал5 почна да плаче и се‘ затемнија? Ејјјјјј у 21век National Geographic ни го гасат бее
Прегледај го приврзокот 113069

фотошоп левел сабзиро :ban:

Бара да му синхронизираат или титлуваат утакмица со српски коментатор:cuc: ... :roker:

Нели постираше на форумов пред некоја година или грешка сум?
Постоеше, зборуваше некои глупости на кои ни татко му дома не би му поверувал.

шо да ти реплицирам кога те мрзи и да го прочиташ постот од пред 2 страни....:гомце:[DOUBLEPOST=1422564358][/DOUBLEPOST]

фотошоп левел сабзиро :ban:
Ме мрзи да ти кажам да читам тоа стварите дека пре би глеал фудбал на стрим со пакистански коментатор, наместо со српски на ТВ.

Значи уште еднаш, не е проблемот ОПЕРАТОРОТ кој ги работи, ПРОБЛЕМОТ е до јазикот на каналите кои ги дистрибуираат. Или да ти одговорам кратко, Да, важи за сите оператори меѓу кои и Роби, БТВ, Макс Тв, Оне, Близу и за сите оператори од Кутретино, Гнеотино, Вашарејца итн.

Освен ако не ја фатите на олд скул антена. Тогаш, не важи. :D

Лол! Не им се слушале српски коментатори, ќе не дупчеле дека сме срби со лош акцент. Лол!
Ваков народ заслужува да гледа само јапанско првенство со турски коментатори и ништо друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom