Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
кај ти грешавам[DOUBLEPOST=1422562006][/DOUBLEPOST]си се обрати до непознато другарче...:cujte:
Чекај да заврши Сила на Сител, синхронизирана на МАКЕДОНСКИ, па ќе ти одговорам.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мене само ова не ми е јасно , како може МТВ да бара да се гасат ,а овие да не слушаат , а пиздата мирчевски од анал5 почна да плаче и се‘ затемнија? Ејјјјјј у 21век National Geographic ни го гасат бее
mtvv.jpg

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Коментарот на @ManUtdChampions кажува се, комплетна спортска тв. Гајле ми е и мене за српки коментатор, не сакам бе пред утакмица како згрешен да вртам 100 стримови, дур да најдам некој салам шо не кочи, со мизерна слика, да испуштам третина утакмица заради тоа, посебно за викенд кога ионака се успорува нетот.

И шо на кур ќе плаќам и кабелска и МТВ месечно за да гледам што, посрани бугарски и третокласни странски канали и нашиве срање телевизии.

А коментарот за српските коментатори и некаков патриотизам ми е патетичен, со оглед дека на нашиве т.н национални канали повеќе од 50% од програмата е на спрпски јазик.

И на крај краева, владата дава милионски суми на националниве телевизии за нивните дебилни реклами и кампањи, МТВ дава ракомет а на полувреме те бомбардира со пропаганда трето дете и сл, да ти се одмили тоа што го гледаш.

Па не може да ме убеди никој дека државата нема пари да склучи посебен договор со матичниот СК (унгарски или што и да беше) за преземање програма со македонски коментатори. И не мора да биде со посебно студио и емисии како србите, доста е само мак.коментатори на утакмиците, па нека ги пуштаат и таму нивните пропагандни реклами на полувреме, ете им ќар и нив.

Ама не, најлесно е да забраниш нешто наместо да пробаш да го решиш проблемот.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.869
Поени од реакции
10.234
Чекај да заврши Сила на Сител, синхронизирана на МАКЕДОНСКИ, па ќе ти одговорам.
шо да ти реплицирам кога те мрзи и да го прочиташ постот од пред 2 страни....:гомце:[DOUBLEPOST=1422564358][/DOUBLEPOST]
Мене само ова не ми е јасно , како може МТВ да бара да се гасат ,а овие да не слушаат , а пиздата мирчевски од анал5 почна да плаче и се‘ затемнија? Ејјјјјј у 21век National Geographic ни го гасат бее
Прегледај го приврзокот 113069
фотошоп левел сабзиро :ban:

Член од
14 април 2012
Мислења
33.046
Поени од реакции
68.011
Бара да му синхронизираат или титлуваат утакмица со српски коментатор:cuc: ... :roker:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.748
Нели постираше на форумов пред некоја година или грешка сум?
Постоеше, зборуваше некои глупости на кои ни татко му дома не би му поверувал.

шо да ти реплицирам кога те мрзи и да го прочиташ постот од пред 2 страни....:гомце:[DOUBLEPOST=1422564358][/DOUBLEPOST]

фотошоп левел сабзиро :ban:
Ме мрзи да ти кажам да читам тоа стварите дека пре би глеал фудбал на стрим со пакистански коментатор, наместо со српски на ТВ.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Значи уште еднаш, не е проблемот ОПЕРАТОРОТ кој ги работи, ПРОБЛЕМОТ е до јазикот на каналите кои ги дистрибуираат. Или да ти одговорам кратко, Да, важи за сите оператори меѓу кои и Роби, БТВ, Макс Тв, Оне, Близу и за сите оператори од Кутретино, Гнеотино, Вашарејца итн.

Освен ако не ја фатите на олд скул антена. Тогаш, не важи. :D

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Лол! Не им се слушале српски коментатори, ќе не дупчеле дека сме срби со лош акцент. Лол!
Ваков народ заслужува да гледа само јапанско првенство со турски коментатори и ништо друго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom