Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го измрда со миксањето... Кутриов не знаеше каде у првиот сет...
Епа не се деси чудо и се спакува миленикот твој.Не најискрено, ако по некое осмо светско чудо се деси ова да го добие Надал, Бердих одма може у пензија да иде и да не фати никогаш рекет во рака.
Како не. 29 години не изградил психа сега ќе гради...Бердих е еден од најконстантните играчи кои немаат освоено гренд слем досега. Од 05.07.2010 па до ден денес е во топ 10, има земено 20 милиони долари prize money досега, скоро редовно стига до 4 рунда/четврт финале на грендслеми, и тоа имам заприметено најчесто убедливо со по 3:0 за на крај да изгуби од досегашните освојувачи на грендслеми кои знаеме кој се, се бројат на прсти. Мене Тиесто 2.0 лично ми е премногу антипатичен и има арогантна фаца али факт е дека е страшен играч. Ако ја надмини таа бариерата против врвните играчи можеби може и до гренд слем годинава. Победа против Надал е одличен старт ако планира такво нешто.
И не е само прашање на психа. Сепак во негова ера се погодија Надал, Федерер, Ноле па и Мареј ајде. Сите четири all-time greats, посебно првите три. Посебно вториот.Како не. 29 години не изградил психа сега ќе гради...
Нема врска тоа. Да бил колку толку голем немал да губи 17 во низа. Томас не игра лошо, едноставно се губи против големи имиња. ПичеИ не е само прашање на психа. Сепак во негова ера се погодија Надал, Федерер, Ноле па и Мареј ајде. Сите четири all-time greats, посебно првите три. Посебно вториот.![]()
Значи не знам како да ти објаснам за да ме сфатиш. Ај вака. Го имаш Ибрахимович. Прејак играч упичку матер, ама кој го ебе кога ги имаш Меси и Роналдо во иста ера со него. Капираш?Нема врска тоа. Да бил колку толку голем немал да губи 17 во низа. Томас не игра лошо, едноставно се губи против најголеми имиња. Пиче
Па и тој отприлика истото ти го викаНе е крив чоекот, не можат сите да бидат најголеми во спортот. Но, дека може да освои барем еден гренд слем - може.