Ова е погрешна претпоставка. Досега во Cineplexx немам ниту една замерка за публиката, освен на Hotel Transylvania и The Lego Movie, деца, разбирливо.Избегавам кина, уште немаат Македонците култура за во кино да се доживее филм.
AwwКолку добар филм The Reader... WW2 stuff always gets me. Многу, многу добар. Не знам како до сега никаде го немав прочитано/сретнато а гледам се зборел на форумов.
Ова е погрешна претпоставка. Досега во Cineplexx немам ниту една замерка за публиката, освен на Hotel Transylvania и The Lego Movie, деца, разбирливо.
Веќе 2ипол месеци го даваат Interstellar, не верувам дека ќе има гужви. Одбери бош ден, одбери бош време и оди гледај го, не глуми лудило.
Можно е последен ден за проекција да е средаAww
До ТОЛКУ е добар?
Аjде штом така, во петок ми завршува испитна, па после тоа ке гледам да одам
Нема врска, иако јас баш по тој редослед ги гледав. Имаат некоја заедничка нишка, во поглед на атмосферата и темите кои ги обработуваат, но приказната не е поврзана.dali Blue Velvet, Lost Highway i Mullholand drive se povrzani i treba da se gledaat po redosled ili nema vrska ?
Lost Highway i Mullholand se bliski po struktura i kompleksnost ama ne se povrzani, spored mene Lost Highway e najpotcenet od ovie. Blue Velvet e relativno polesen film, ke primetis nijansi na betmenski joker u likot na Denis Hoper. ))dali Blue Velvet, Lost Highway i Mullholand drive se povrzani i treba da se gledaat po redosled ili nema vrska ?