NemaИма ли 720p or higher од Интерстелар? Не ми треба 40гб, само да е сликата на ниво, само скринери гледам се вртат, а не ми се ризикува Интерстелар на скринер да го гледам, па ако знае некоj нека пинга.
Нема уште, има време. И да, не го гледај на скринер.Има ли 720p or higher од Интерстелар? Не ми треба 40гб, само да е сликата на ниво, само скринери гледам се вртат, а не ми се ризикува Интерстелар на скринер да го гледам, па ако знае некоj нека пинга.
Да ти кажам право каква сака нека е снимката, Интерстелар освен ако не отидеш на кино нема да го доживееш како што треба, така што ги жалам тие што го пропуштија.Има ли 720p or higher од Интерстелар? Не ми треба 40гб, само да е сликата на ниво, само скринери гледам се вртат, а не ми се ризикува Интерстелар на скринер да го гледам, па ако знае некоj нека пинга.
Oва. Звукот во Синеплекс ми го направи пола од уживањето во филмот.Да ти кажам право каква сака нека е снимката, Интерстелар освен ако не отидеш на кино нема да го доживееш како што треба, така што ги жалам тие што го пропуштија.
Избегавам кина, уште немаат Македонците култура за во кино да се доживее филм.Да ти кажам право каква сака нека е снимката, Интерстелар освен ако не отидеш на кино нема да го доживееш како што треба, така што ги жалам тие што го пропуштија.
cineplexx e ok, иначе го гледав the imitation game и искрено не ме воодушеви, најдобар филм на годината дефинитивно не е, добро одигра бенедикт ама како шерлок е 100 пати бољи. 7/10Избегавам кина, уште немаат Македонците култура за во кино да се доживее филм.