Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леле вие Баерн како фатени во рацете се посебно во напад, ако не тепаат против Олимпија нека си извршат колективно самоубиство..
Сами под кош промашуваат, претплатени идиоти!

Последно уредено од модератор:
spored mene Gajdosova +6,5 1,65 e odlicen par vo betcity, Halep ja gledav so Knapp prilicno gresese, a Gajdosova e solidna teniserka
гајдосова одлично игра после нова година,навистина солидно(исто и плискова)..........е сега колку може против халеп баш да видиме...........

ДОЈАВА из Француске !!!!!!!!!!!!!

Нант - Лион 3+ (2 коеф)

Тоа е, реално Белгород се многу подобри од турциве, да не беше толкава бодовна разлика на табелата ќе ги средеа сигурно. Јеби га одев на изненадување, жалам.
Belgorod igraa so rezerven sostav i mladinci,od prviot sostav samo Ilynykh,Zhigalov i Bagrey.Ne te cudese golemiot koeficient ?

Da bea so full sostav max 1.35 ke imaa.

A inace na Fener im se povredija tri igraci,vklucuvajki go i Miljkovic.Vikendov kontra Fener vo ligata.:)

Belgorod igraa so rezerven sostav i mladinci,od prviot sostav samo Ilynykh,Zhigalov i Bagrey.Ne te cudese golemiot koeficient ?

Da bea so full sostav max 1.35 ke imaa.

A inace na Fener im se povredija tri igraci,vklucuvajki go i Miljkovic.Vikendov kontra Fener vo ligata.:)
Па ради коеф и ги играв, отприлика знаев што е фрката, затоа и пишав ,,пробајте,, на постот назад неколку страни. Домашни првенста и не играм многу, се иам изгорено со пољаците неколку пати... ретки моменти да играм домаќа лига.

гајдосова одлично игра после нова година,навистина солидно(исто и плискова)..........е сега колку може против халеп баш да видиме...........

Нант - Лион 3+ (2 коеф)

Си ги имаш Францускиве !!!

Пак сите утакмици одложени во Велс за денес :facepalm:[DOUBLEPOST=1421785773][/DOUBLEPOST]

Нант - Лион 3+ (2 коеф)
Порано да кажеше барем :D

Тој шо игра на интернет, Бурнемут нека ја акни 2ка во живо, 1-0 губат на полувреме
1 во 2 можное :)

Да го дадеа Исланд последниот шут..леле што добар ден ќе беше..ама то е..

Можеше во Бетсити да се уплати уште денес Македонија :vozbud: Лупнав 20 евра на 2.5 хендикеп па ај со господ напред..

Ќе паѓаат квотиве сигурно утре..за 2.5 хеникеп беше 2.75[DOUBLEPOST=1421787259][/DOUBLEPOST]
Каде е тој од вчера со телефонот со челзи :)
Па нема телефон..од што да пиши..можда и ПЦто го продал :D

Ајде добро му иде да не го урочиме..

Јас ќе ги изиграм на 1000 Баерн хен2 (-3.5), Египет 2хен (+1.5) и Данска - Германија 50.5+ околу 3.6 коеф прават во бетсити

Баерн малце ме испоти сепак на крај добро заврши, 10 коша разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom