Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Данкан 14+ 1.9 коеф на бетмаратон, мислам дека е добар тип овој, Kenneth Faried тешко дека ќе го додржи старецов. :)
Kantu 34.5 + 1.9 на полувреме исто маратон и овој ми изгледа ок тип со оглед на тоа еве од последни 5 натпревари колку постигнувале против други противници, се надевам дека ќе дадат 37 не би требало да е проблем ако се разиграат побрзо темпо vs Reggiana - 36, vs Pesaro - 43, vs Khimki - 56, vs Virtus Roma - 30 and vs Paok - 34

Данкан 14+ 1.9 коеф на бетмаратон, мислам дека е добар тип овој, Kenneth Faried тешко дека ќе го додржи старецов. :)
Kantu 34.5 + 1.9 на полувреме исто маратон и овој ми изгледа ок тип со оглед на тоа еве од последни 5 натпревари колку постигнувале против други противници, се надевам дека ќе дадат 37 не би требало да е проблем ако се разиграат побрзо темпо vs Reggiana - 36, vs Pesaro - 43, vs Khimki - 56, vs Virtus Roma - 30 and vs Paok - 34
Imas u betcity 13.5 + Dankan..isto dobar tip e i Durant,26.5 +..samo da ne pokacile granica..Oklahoma -5.5 h2(betcity)

Нема врска мотивирани ова она, Фенер досега така лежерно играше во Купот и не се во посакувана ситуација, така да можи да се очекува малку појака постава од Фенер и победа
Чиста 2 @1,45
Поклон квота :)

Колку си сигурен за Баерн чиста 2ка само за на поголема уплата?

Не сум ептен сигурен и лично не би ја играл на голема уплата, сепак Баерн е во прашање..
Јас ќе ги изиграм на 1000 Баерн хен2 (-3.5), Египет 2хен (+1.5) и Данска - Германија 50.5+ околу 3.6 коеф прават во бетсити

Од мене еден тип предлог Connahs Q - Newton 2 квота 2 . Последно коло пред разигрување плеј оф плеј аут, Кона нема кај да оди плеј аут игра а Њутон со победа има реални шанси за плеј оф бидејќи Карматен оди у гости на првопласираниот ТНС каде треба да губи лагано... Сума сумару чиста двојка по логика ако сака да игра плеј оф Њутон а зошто неби...

Од мене еден тип предлог Connahs Q - Newton 2 квота 2 . Последно коло пред разигрување плеј оф плеј аут, Кона нема кај да оди плеј аут игра а Њутон со победа има реални шанси за плеј оф бидејќи Карматен оди у гости на првопласираниот ТНС каде треба да губи лагано... Сума сумару чиста двојка по логика ако сака да игра плеј оф Њутон а зошто неби...
Ја чекам на еден тикет од пред 2 дена само тогаш ја одложија, сега идиотите го намалија мн коеф, јас со 2.4 ја имма играно. Најсигурно според мене х2 на оваа или Т2 даваат оваа лига голови.

Azarenka 1,54 od supertip kopacka, Stephens vo posledno ima losi rezultati, Azarenka se spremala dobro za AO i igrase dobro na posledniot mec so Pliskova, a i 2 pati vejke ja demolirala dosega
na ova se dodavaat ziceri kako Nisikori,Raonic,Wawrinka,Ferrer i Venus to e glaven tiket

durgi dobri paroj
Souza + 6,5 1,90 Ymer zema 2 seta 1,50 Simon 1,25 Johnson 1,25 Monfils 1,25 Nole 3:0 1,20 Allertova 1,25 Cornet 1,20 Wozniacki 1,15 Radwanska 1,10 Dellacqua 1,13
vcera sve so moese, a i ne moese vleze.. za denski prvo eden tiket betcity za dupliranje, pokasno ke gi razrabotime tenisive
grcija + 4,5 1,26 hrvatska +2,5 1,28 (vaterpola) Vojvodina 1 1,15 Chemik 1 1,08 (odbojki) 2,00 moze i Francija 1x 1,15 na ova da se dodade

како фан на спарс и голем обожавател на Тими,не би ти препорачал да се кладиш на поени кај него..........времето на Тими помина,не може да доминира под кошевите со сила и секогаш е од втор план за постигнување поени.........самата граница покажува колку е моќта на играчот,а оваа граница му е од почеток на сезонава поставувана од кладилниците,беше околу 16-18 на почеток да сега падни на 14 повеќе од месец дена........

Ако сака некој да ми објасни..
Данска-Германија, хендикеп е даден -3.5, ако изиграм хендикеп 2ка, во кој случај сум добитен?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Данска-Германија, хендикеп е даден -3.5, ако изиграм хендикеп 2ка, во кој случај сум добитен?

да не изгуби геманија со повеќе од 3 гола

Нема да бидеш добитен само ако Данска победи со повеќе од 3.5 гола,во секоја друга ситуација си добитен,дали би било тоа победа на Германија,нерешено или пораз до 3 гола.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom