Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Престон ?Им ги рaсипaв сите сoрaбoтки нa клубoвиве..![]()
За некого добро за друг лошоБаерн малце ме испоти сепак на крај добро заврши, 10 коша разлика.
160.5 - ја имав последна за 43 евра ја чекав неа на тикет али јбг отиде плус и то дебел плус.За некого добро за друг лошо160.5 - ја имав последна за 43 евра ја чекав неа на тикет али јбг отиде плус и то дебел плус.
Еднa oд нив. Требaше дa бидaт сoрaбoтки и Кaрдиф и БурнaмaутПрестон ?

Same here за ПрестонЕднa oд нив. Требaше дa бидaт сoрaбoтки и Кaрдиф и Бурнaмaут![]()

kako moze da padne koga veke si ja uplatil , koga uplakjas u sportlife ako e 2 koeficient tolku i ke si ostane na livceto nemoze da se smene , znaci nemoze da padne koeficientot , koja utakmica sakas da ja uplates ...Да прашам дали има шанси на оваа страна http://www.lumibet.com/book/sport/1 ако ставам влог на една утакмица скоро 300 евра дали коефициентот има шанси одма да падне или ке си остане ист?
Овој ми стои веке нема да го видеме на форумов жал ми е за него алиЧелзи-2 ги ставив сите пари 14850 ми носи 31920 2.15 е во спортлифе кајрот е 17000
Луге товарејте ја оваа 1000% сум сигурен ке испадне јас да можам животот би го дал дека ке победи овие ми се сите пари и позајмив од другар 1000 значи го продавав и телефонот ама никој не сака да го купи знаци 2.2 е поклон ви велам после ке се каете што не сте ја уплатиле.И во порака ако сака некој да ми го купе телефонот Самсунг Галакси С3 цено по договорза цената ке се договориме некако во пп, а инаку телефонот е зачувен и добар ако е некој заинтресиран пп