Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Баерн малце ме испоти сепак на крај добро заврши, 10 коша разлика.
За некого добро за друг лошо :( 160.5 - ја имав последна за 43 евра ја чекав неа на тикет али јбг отиде плус и то дебел плус.

За некого добро за друг лошо :( 160.5 - ја имав последна за 43 евра ја чекав неа на тикет али јбг отиде плус и то дебел плус.

Тоа е си немал среќа, Баерн стандард си даваат по 90тина коша ама Олимпија имаа среќа и се што шутнаа во прво полувреме влезе во кош..

Да прашам дали има шанси на оваа страна http://www.lumibet.com/book/sport/1 ако ставам влог на една утакмица скоро 300 евра дали коефициентот има шанси одма да падне или ке си остане ист?

Рома мајкави ваша, трупој едни со Емполи екстра-тајм:bravobe:
Добитно лифче ми ојде ради нив :facepalm:

Да прашам дали има шанси на оваа страна http://www.lumibet.com/book/sport/1 ако ставам влог на една утакмица скоро 300 евра дали коефициентот има шанси одма да падне или ке си остане ист?
kako moze da padne koga veke si ja uplatil , koga uplakjas u sportlife ako e 2 koeficient tolku i ke si ostane na livceto nemoze da se smene , znaci nemoze da padne koeficientot , koja utakmica sakas da ja uplates ...

Tie sto sledite tenis dajte nesto za vecer, a moze i nesto nba dodatno da napravam 3 koef za nokeska
razmiluvav
duncan 14+
spars -3.5
anderson 37.5 +
Federer 30.5 +
Karlovi 1 set 9.5 + 1.35[DOUBLEPOST=1421791516][/DOUBLEPOST]koi 2 da gi biram od ovie oti drvo sum za tenis, se ova se od analizi po net

Челзи-2 ги ставив сите пари 14850 ми носи 31920 2.15 е во спортлифе кајрот е 17000
Луге товарејте ја оваа 1000% сум сигурен ке испадне јас да можам животот би го дал дека ке победи овие ми се сите пари и позајмив од другар 1000 значи го продавав и телефонот ама никој не сака да го купи знаци 2.2 е поклон ви велам после ке се каете што не сте ја уплатиле.И во порака ако сака некој да ми го купе телефонот Самсунг Галакси С3 цено по договор :D за цената ке се договориме некако во пп, а инаку телефонот е зачувен и добар ако е некој заинтресиран пп
Овој ми стои веке нема да го видеме на форумов жал ми е за него али :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom