Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Каков плус си испадна Данска - Германија, незнам оти толку ниска граница па 80% од играчиве на репрезентации играат брз Бундеслигашки ракомет + одлични шутери.

Кaрдиф, Јеoвил и Бутнaмaут требa дa се прoбaaт, личaт нa сoрaбoтки. Њутaун истo(јa тргнaa вo Спoртлaјф).

Немaш среќa.пенaл им дoсудијa aмa пaкнјa пoгoдувaш aкo јa имaш 21.5-
си влезе стопанкината за10 сек не даваат два гола :)
Германија исто си влезе :)
Канту ајде момци давајте кошеви 35 треба да дадете до полувреме се на се :) да се омрсам

Дај боже да намини во соблекувална и кај данците и кај французите по еден муџа со калаш, а мене десница да ми се исуши ако пишам пак ракомет.

newton so gi spomnuvate celo vreme odlozeni bile u sportlife preska ne mi ja uplatija potocno site bile odlozeni a gledam na rezultati ne se odlozeni , ili nesto mestenki :toe: P.S bastia so 4to ligas 0-0 be :uzi:

• Ми се допаѓа
Reactions: L.A
tie newton so gi spomnuvate celo vreme odlozeni bile u sportlife preska ne mi ja uplatija potocno site bile odlozeni a gledam na rezultati ne se odlozeni , ili nesto mestenki :toe:
Незнам јас ја стигнав во Спортлајф не беше избришана, еве 2ка си ја имам на тикетот :)

Аууууу шо тип сум нашол.
Халеп под 12,5 гејма 1.61 !

Минимални шанси давам Гојдосова да земе сет или да ја намачи Халеп.

Аууууу шо тип сум нашол.
Халеп под 12,5 гејма 1.61 !

Минимални шанси давам Гојдосова да земе сет или да ја намачи Халеп.
spored mene Gajdosova +6,5 1,65 e odlicen par vo betcity, Halep ja gledav so Knapp prilicno gresese, a Gajdosova e solidna teniserka

Канту канти едни, ќе се мрсев убо ако влезевте и вие, еден тикет фатен, вториот ме ебаја за 2 коша. Се турија промашување втора четвртина нубојте

spored mene Gajdosova +6,5 1,65 e odlicen par vo betcity, Halep ja gledav so Knapp prilicno gresese, a Gajdosova e solidna teniserka

Првите неколку гејма грешеше, ваљда уште не беше загреана после ја доби 6:3 6:2.
Како и да е , за коеф ми се исплаќа да ставам, реално 1.25-1.30 според мене треба да е .

Може и у комбо со Шарапчето under 12,5 @ 1.25 . 2.01 за овие две тенисерки е добар коеф.

newton so gi spomnuvate celo vreme odlozeni bile u sportlife preska ne mi ja uplatija potocno site bile odlozeni a gledam na rezultati ne se odlozeni , ili nesto mestenki :toe: P.S bastia so 4to ligas 0-0 be :uzi:
И мене истo ми кaжaa вo С.Л. a вo Кoпaчкa јa уплaтив.. немa везе Дaнцине смрдливи ме избушијa. Среќa Фрaнцијa не јa стaив нa гoлемa уплaтa a плaнирaв тaквo нештo сaбaјле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom