Mad_Coko
blow me!
- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 7.392
- Поени од реакции
- 12.817
Нас многу ни менува брат, нема да ни смета во екипа, а ке им кине бодови на конкурентитеЈаја Саного во Кристал Палас, ако му менва на некој во животот.![]()

Нас многу ни менува брат, нема да ни смета во екипа, а ке им кине бодови на конкурентитеЈаја Саного во Кристал Палас, ако му менва на некој во животот.![]()
Тотенхем не го гледам тука на линкот што го постирав, а и ако дојде ред да се споредувате со Тотенхем тогаш клубот веќе ви е во катастрофа а не идно време како што си пишал.По таа "логика" лани Тотенхем требаше да заврши во Топ 4.
Има најголем притисок затоа што 2 години по ред неиграње за Јунајтед ке биде катастрофа за клубот. Мојс не потроши ни половина од Ван Гал, па изеде отказ ради тоа.
според тебе истото е и со Сити зашо знаеме кој фактор беа пред нафташот, ете до каде стигнаа со вложување у ПЛТотенхем не го гледам тука на линкот што го постирав, а и ако дојде ред да се споредувате со Тотенхем тогаш клубот веќе ви е во катастрофа а не идно време како што си пишал.
Па точно тие пари фрлено и изгубената сезона го чинеа Манчини отказ, аналогно на тоа и неуспех на Ван Гал би требало да биде отказ нели?според тебе истото е и со Сити зашо знаеме кој фактор беа пред нафташот, ете до каде стигнаа со вложување у ПЛ
утреден може да се деси и Стоук некој нафташ да ги купи и да фрли тешки пари и сеа што немаат приотисок ради името? и тие што ги даваат парите ке си речат ај бе кои се Стоук шо има врска што толку пари се фрлени на засилувања
точно, ама мене муабетот ми е што ги оправдуваш Тотенхем демек помал бил притисокот, не биле имеПа точно тие пари фрлено и изгубената сезона го чинеа Манчини отказ, аналогно на тоа и неуспех на Ван Гал би требало да биде отказ нели?
па добро и притисокот во Тотенхем си го направи своето, го смениа Вилаш Боаш нели?точно, ама мене муабетот ми е што ги оправдуваш Тотенхем демек помал бил притисокот, не биле име
парите си се пари безразлика во кој тим се вложени а со самото тоа се освен врвот е разочарување
реков се согласувам со тој дел, не реков дека треба Ван Гал да остане ако не успее да избори пласман у ЛШ, муабетот ми е што пиша таман работа ако дојде со Тотенхем да се споредуватепа добро и притисокот во Тотенхем си го направи своето, го смениа Вилаш Боаш нели?
Ќе ја активираат клаузулата во договорот на Мурињо.Koj bi go stavile kako trener ako Van Gej ne uspee? Bas me zanima.![]()
Че ја активираме клаузулата на Мурињо.Koj bi go stavile kako trener ako Van Gej ne uspee? Bas me zanima.![]()
Не можеше да закасниш малце...Ќе ја активираат клаузулата во договорот на Мурињо.
Или ќе го вратат Мојс![]()
Оскар Табарез.Koj bi go stavile kako trener ako Van Gej ne uspee? Bas me zanima.![]()