Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.392
Поени од реакции
12.817
Јаја Саного во Кристал Палас, ако му менва на некој во животот. :D
Нас многу ни менува брат, нема да ни смета во екипа, а ке им кине бодови на конкурентите:cool:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
По таа "логика" лани Тотенхем требаше да заврши во Топ 4.

Има најголем притисок затоа што 2 години по ред неиграње за Јунајтед ке биде катастрофа за клубот. Мојс не потроши ни половина од Ван Гал, па изеде отказ ради тоа.
Тотенхем не го гледам тука на линкот што го постирав, а и ако дојде ред да се споредувате со Тотенхем тогаш клубот веќе ви е во катастрофа а не идно време како што си пишал.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
Тотенхем не го гледам тука на линкот што го постирав, а и ако дојде ред да се споредувате со Тотенхем тогаш клубот веќе ви е во катастрофа а не идно време како што си пишал.
според тебе истото е и со Сити зашо знаеме кој фактор беа пред нафташот, ете до каде стигнаа со вложување у ПЛ
утреден може да се деси и Стоук некој нафташ да ги купи и да фрли тешки пари и сеа што немаат приотисок ради името? и тие што ги даваат парите ке си речат ај бе кои се Стоук шо има врска што толку пари се фрлени на засилувања

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
според тебе истото е и со Сити зашо знаеме кој фактор беа пред нафташот, ете до каде стигнаа со вложување у ПЛ
утреден може да се деси и Стоук некој нафташ да ги купи и да фрли тешки пари и сеа што немаат приотисок ради името? и тие што ги даваат парите ке си речат ај бе кои се Стоук шо има врска што толку пари се фрлени на засилувања
Па точно тие пари фрлено и изгубената сезона го чинеа Манчини отказ, аналогно на тоа и неуспех на Ван Гал би требало да биде отказ нели?

R

red.devil

Гостин
Неуспех благ збор ќе е за Јунајтед ако не обезбеди пласман во ЛШ. Катастрофа ќе биде, и во тој случај не знам како ЛВГ би ја зачувал фотелјата на ОТ. Неуспех ќе биде да се четврти после толкава инвестиција.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
Па точно тие пари фрлено и изгубената сезона го чинеа Манчини отказ, аналогно на тоа и неуспех на Ван Гал би требало да биде отказ нели?
точно, ама мене муабетот ми е што ги оправдуваш Тотенхем демек помал бил притисокот, не биле име :)
парите си се пари безразлика во кој тим се вложени а со самото тоа се освен врвот е разочарување

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.842
точно, ама мене муабетот ми е што ги оправдуваш Тотенхем демек помал бил притисокот, не биле име :)
парите си се пари безразлика во кој тим се вложени а со самото тоа се освен врвот е разочарување
па добро и притисокот во Тотенхем си го направи своето, го смениа Вилаш Боаш нели?

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.694
Поени од реакции
11.807
па добро и притисокот во Тотенхем си го направи своето, го смениа Вилаш Боаш нели?
реков се согласувам со тој дел, не реков дека треба Ван Гал да остане ако не успее да избори пласман у ЛШ, муабетот ми е што пиша таман работа ако дојде со Тотенхем да се споредувате

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Не се разбираме, потрошените пари никогаш не биле проблем за Јунајтед и затоа мое мислење е дека и да потрошеше оваа сезона само 50 милиони Ван Гал, пак ке беше под најголем притисок од сите тренери за топ 4.
На сите ни е јасно дека со оваа одбрана, нема теорија да се вмешаме во трката за титулата, али ЛШ е must.
Ко што пиша некој погоре, ако Ван Гал не успее да заврши во топ4, не гледам како би си ја задржал фотељата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom