dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.832
- Поени од реакции
- 86.252
Е сега и ти претеруваш, или потпаѓаш под влијание на луѓе што се прават паметни.TMNT... My childhood is ruined :'(
Филм за желки што се тинејџери и се тепаат тренирани од стаорец....мене ми беше ептен забавен филмот и покрај тоа што луѓето во филмот беа тапа..се надевам ќе научат од грешките за вториот дел и ќе направат добар втор дел.[DOUBLEPOST=1420938477][/DOUBLEPOST]
Ама сфаќаш колку дебилно звучи "Појма немам што се случи ама ми се допадна" ?[DOUBLEPOST=1420938537][/DOUBLEPOST]Ја разбра Лост, и teneke ја разбира. Сега се повторуваш, па ќе морам и јас уште еднаш да ти кажам - кажуваш дека лоша работа е да се правиш паметен дека разбираш нешто колку да си во мода (што го правеле 99 посто од луѓето а на форумов бајаги го испоштовавме Интерстелар), па после викаш не е лоша работа ако го сакаш Интерстелар. Јас ти велам дека не мора да се разбере за да се сака филмот. Ти многу дрско влезе со егобустот во темата непопуларни мислења. Патем, мислење кое не беше за филмот туку за неговата фан база.
Кој филм е ова ?Има еден филм со Џим Кери кога жена му оди со џуџе црнец и после тој ги расти синовите црнци. Ова го разбираш? Логично ти е?

[DOUBLEPOST=1420940217][/DOUBLEPOST]