Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Цел ден го потрошив бараjќи квалитетен торент за Interstellar...
Значи на rarbg кадешто обично спуштам - ГО НЕМА...Од Замунда нејќе, појма немам зашто, од utorrent два пати го спуштив, квалитет - катастрофа...И не го гледам за инат дури не најдам добар торент...Така да- HELP...
Еве од овде- катастрофа беа https://torrentz.eu/search?q=interstellar+2014

Цел ден го потрошив бараjќи квалитетен торент за Interstellar...
Значи на rarbg кадешто обично спуштам - ГО НЕМА...Од Замунда нејќе, појма немам зашто, од utorrent два пати го спуштив, квалитет - катастрофа...И не го гледам за инат дури не најдам добар торент...Така да- HELP...

Go nema, rano e uste, ne si arci noktite po tastaturava. :)
Trcni do kino, moes da go fatis uste. Torent uste mesec do dva ke nema.

Исто ако некој иде да гледа некој филм во Вторник во Синеплекс знаејќи дека се тогаш цените поефтини...нека земе палома пошто е Бадник и цените се викендашки.

Чисто да ве известам на време

Pffffff! Да не бев ја, никој од вас немаше да го гледа I Origins :D. Не сакавте да го чепнете ни со 10 foot pole ни под разно. Кога реков ај јас ќе го ѕирнам филмот чим толку ризичен e па ќе пишам, тогаш као демек зачешавте глави, а па кога изнесов позитивни импресии само @Iceboy нека е жив и здрав прочита и лајкна. Другиве почекавте некоја страна и после сите одеднаш земавте да пишувате дека сте го гледате ради препораки или не знам што. Ма мрш таму! Педери :D.

Шала на страна, супер филмче според мене, и веќе имам почнато (и скоро завршено) рецензија за истиот, деновиве ќе ја комплетирам и постирам во соодветна тема. И уште од старт да пишам дека ја хејтам на њотот рецензијата за истиот филм :D.
Си чекав второ мислење! :P

Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум

8-10 Топла препорака

Не мешајте хипстерај со филмов иако се ќе ве наведува на тоа неможев да се воздржам а да не пишам

Групна рецензија наскоро демек[DOUBLEPOST=1420318367][/DOUBLEPOST]
Io, ne praas background check ko primas luge u tim...?

Shkorpi, ako ne ti se dopadne fajkla, ja ke ti daam. :D

Brat, plakas net? Ako da, nemoj. Ovie 3-4 giga moes od wifi da gi simnes od nekade popat.
Ne im davaj 500ce za dzabe. :D

Комшијата ми дава гага нека ми живее уше долгоооооооооооооооооо време пер да ти покажам конфигурација срам ми е тостерот ми е подобар од компјутерот

Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум

8-10 Топла препорака

Не мешајте хипстерај со филмов иако се ќе ве наведува на тоа неможев да се воздржам а да не пишам

Групна рецензија наскоро демек
neli eraserhead ke go gledase ti be, ili se otkaza? :)

ГО ГЛЕАВ ПЕР АМА ЈА МАВАМ ГРУПНА РЕЦЕНЗИЈА НЕ СЕ ВЛЕЧАМ ФИЛМ ЗА ФИЛМ ОСВЕН НЕКОЈ АКО МЕ ИЗДИГНЕ ОД БЕЗДНАТА е тек тогаш го коментирам као бегин агаин не дека у меѓувреме сум глкедал послаби филмови па затоа не ги коментирам туку овој ми покажа добра батина :icon_mrgr:

8-10 Топла препорака

Филм со Adam Levine? :eek:

Count me the fuck in. Next on the watchlist.

Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години :D
Se7en, Mystic River, The Bone Collector, Along Came a Spider, Suspect Zero.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom