- Член од
- 17 ноември 2012
- Мислења
- 4.549
- Поени од реакции
- 5.305
Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Usual Suspects, Insomnia, Triangle, Memento...Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години![]()
The ChaserДечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години![]()
Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години![]()
Цел ден го потрошив бараjќи квалитетен торент за Interstellar...
Значи на rarbg кадешто обично спуштам - ГО НЕМА...Од Замунда нејќе, појма немам зашто, од utorrent два пати го спуштив, квалитет - катастрофа...И не го гледам за инат дури не најдам добар торент...Така да- HELP...
Си чекав второ мислење!Pffffff! Да не бев ја, никој од вас немаше да го гледа I Origins. Не сакавте да го чепнете ни со 10 foot pole ни под разно. Кога реков ај јас ќе го ѕирнам филмот чим толку ризичен e па ќе пишам, тогаш као демек зачешавте глави, а па кога изнесов позитивни импресии само @Iceboy нека е жив и здрав прочита и лајкна. Другиве почекавте некоја страна и после сите одеднаш земавте да пишувате дека сте го гледате ради препораки или не знам што. Ма мрш таму! Педери
.
Шала на страна, супер филмче според мене, и веќе имам почнато (и скоро завршено) рецензија за истиот, деновиве ќе ја комплетирам и постирам во соодветна тема. И уште од старт да пишам дека ја хејтам на њотот рецензијата за истиот филм.
Io, ne praas background check ko primas luge u tim...?
Shkorpi, ako ne ti se dopadne fajkla, ja ke ti daam.
Brat, plakas net? Ako da, nemoj. Ovie 3-4 giga moes od wifi da gi simnes od nekade popat.
Ne im davaj 500ce za dzabe.![]()
neli eraserhead ke go gledase ti be, ili se otkaza?Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум
8-10 Топла препорака
Не мешајте хипстерај со филмов иако се ќе ве наведува на тоа неможев да се воздржам а да не пишам
Групна рецензија наскоро демек
Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум
8-10 Топла препорака