Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

G

grande-juve

Гостин
Член од
6 септември 2007
Мислења
8.216
Поени од реакции
8.317
Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Цел ден го потрошив бараjќи квалитетен торент за Interstellar...
Значи на rarbg кадешто обично спуштам - ГО НЕМА...Од Замунда нејќе, појма немам зашто, од utorrent два пати го спуштив, квалитет - катастрофа...И не го гледам за инат дури не најдам добар торент...Така да- HELP...
Еве од овде- катастрофа беа https://torrentz.eu/search?q=interstellar+2014

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.681
Поени од реакции
34.172
Цел ден го потрошив бараjќи квалитетен торент за Interstellar...
Значи на rarbg кадешто обично спуштам - ГО НЕМА...Од Замунда нејќе, појма немам зашто, од utorrent два пати го спуштив, квалитет - катастрофа...И не го гледам за инат дури не најдам добар торент...Така да- HELP...
Go nema, rano e uste, ne si arci noktite po tastaturava. :)
Trcni do kino, moes da go fatis uste. Torent uste mesec do dva ke nema.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Исто ако некој иде да гледа некој филм во Вторник во Синеплекс знаејќи дека се тогаш цените поефтини...нека земе палома пошто е Бадник и цените се викендашки.

Чисто да ве известам на време

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Pffffff! Да не бев ја, никој од вас немаше да го гледа I Origins :D. Не сакавте да го чепнете ни со 10 foot pole ни под разно. Кога реков ај јас ќе го ѕирнам филмот чим толку ризичен e па ќе пишам, тогаш као демек зачешавте глави, а па кога изнесов позитивни импресии само @Iceboy нека е жив и здрав прочита и лајкна. Другиве почекавте некоја страна и после сите одеднаш земавте да пишувате дека сте го гледате ради препораки или не знам што. Ма мрш таму! Педери :D.

Шала на страна, супер филмче според мене, и веќе имам почнато (и скоро завршено) рецензија за истиот, деновиве ќе ја комплетирам и постирам во соодветна тема. И уште од старт да пишам дека ја хејтам на њотот рецензијата за истиот филм :D.
Си чекав второ мислење! :P

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум

8-10 Топла препорака

Не мешајте хипстерај со филмов иако се ќе ве наведува на тоа неможев да се воздржам а да не пишам

Групна рецензија наскоро демек[DOUBLEPOST=1420318367][/DOUBLEPOST]
Io, ne praas background check ko primas luge u tim...?

Shkorpi, ako ne ti se dopadne fajkla, ja ke ti daam. :D

Brat, plakas net? Ako da, nemoj. Ovie 3-4 giga moes od wifi da gi simnes od nekade popat.
Ne im davaj 500ce za dzabe. :D
Комшијата ми дава гага нека ми живее уше долгоооооооооооооооооо време пер да ти покажам конфигурација срам ми е тостерот ми е подобар од компјутерот

W

wicked_1

Гостин
Глејте го begin again фантастичен филм тотално позитивни вибраци импресиониран сум

8-10 Топла препорака

Не мешајте хипстерај со филмов иако се ќе ве наведува на тоа неможев да се воздржам а да не пишам

Групна рецензија наскоро демек
neli eraserhead ke go gledase ti be, ili se otkaza? :)

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
ГО ГЛЕАВ ПЕР АМА ЈА МАВАМ ГРУПНА РЕЦЕНЗИЈА НЕ СЕ ВЛЕЧАМ ФИЛМ ЗА ФИЛМ ОСВЕН НЕКОЈ АКО МЕ ИЗДИГНЕ ОД БЕЗДНАТА е тек тогаш го коментирам као бегин агаин не дека у меѓувреме сум глкедал послаби филмови па затоа не ги коментирам туку овој ми покажа добра батина :icon_mrgr:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

8-10 Топла препорака
Филм со Adam Levine? :eek:

Count me the fuck in. Next on the watchlist.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Дечки дајте предлог добар трилер/мистерија од типот на Gone Girl, Prisoners, Zodiac...Немора 2014, ама нека биде барем задњиве 10-15 години :D
Se7en, Mystic River, The Bone Collector, Along Came a Spider, Suspect Zero.

Kajgana Shop

На врв Bottom