Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Тие ти се со ќелавиот

double-facepalm.jpg

Се случуваат години подоцна.[DOUBLEPOST=1419350739][/DOUBLEPOST]Фејспалмов неповрзано со дискусијата, така ми е најлесно да го најдам Жан Лук Пикард, пишувам facepalm на гугл и одма излегува :)

Ништо не е поврзано можеш да ги гледаш рандом. И во самата серија да скокаш епизоди пак ќе си во тек со се, повеќето се stand-alone. Најповрзана во целина ти е најновата од нив, Star Trek Enterprise, која пак е приквел на оригиналните.

Има минимална потреба мислам, тие што ги гледале оригиналните ги знаат карактеристиките на ликовите, можат да го разберат нивното однесување. Но да, се може и без тоа не е така важно.

Star Trek филмовите на Шатнер се лесни за сфаќање ако го немаш гледано серијалот, сосем спротивно е за Next Gen мислам. Иако серијалот им беше еден од по-тупачките, многу работи се кажаа што се битни за филмовите.

Иначе како серии, Enterprise и Voyager обавезно да ги гледаш :)

Кога сме кај Стар Трек, од женскиов аспект Седма од девет долго време ми беше фаворит, али после се појави Т'Пол и се смени се'. Џолин Блејлок :shok2:

T-Pol-star-trek-women-10952224-980-1504.jpg

Само што го изгледав новиот Dumb & Dumber, па онака добар ко за тепање време, секако не на нивото на првиот.
Untitled.png
1.png

Кога сме кај Стар Трек, од женскиов аспект Седма од девет долго време ми беше фаворит, али после се појави Т'Пол и се смени се'. Џолин Блејлок :shok2:

T-Pol-star-trek-women-10952224-980-1504.jpg
Т'Пол е идеалната жена во Универзумов. 100% убавина 0% емоции :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom