Ја користам и апликацијата.Дај бре, IMDB имаат одлична апликација а ти користиш мобилна верзија од сајтот![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја користам и апликацијата.Дај бре, IMDB имаат одлична апликација а ти користиш мобилна верзија од сајтот![]()
Multiplicity со 5 ѕвездички? Io бе...Еве моја листа на летербокс, првата страна е за обичните смртници а втората за wot.
Ќе апдејтирам лека полека, ставив тоа што ми текна во моментот.

Аааа, не - моја грешка, sorry. Само еден филм имаш рангирано: The Godfather - тој има 5 ѕвездички.Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.

тапа некако.
, цела Литванска нација масовно на гласањеЕптен чудно ми беше на мене филм со таков постер да има толку добар рејтинг [emoji2]Redirected , режисеров пробува да го копира Гај Ричитапа некако.
8.4 рејтинг, цела Литванска нација масовно на гласање
А што е најтрагично си ја ругаат нацијата, не верувам да се толку утепаниRedirected , режисеров пробува да го копира Гај Ричитапа некако.
8.4 рејтинг, цела Литванска нација масовно на гласање

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.

Поубаво е ова letterbox отколку имдб за листи правење? првпат го гледам ова, имам све на све 3 листи на имдб направено ама ништо посериозно...Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.