Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Redirected , режисеров пробува да го копира Гај Ричи :coffee: тапа некако.
8.4 рејтинг :facepalm:, цела Литванска нација масовно на гласање
А што е најтрагично си ја ругаат нацијата, не верувам да се толку утепани :D

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.

Prvo logni go filmot, so ocena (opcionalno revju i koga gledan) pa tamu klikni ako sakas da go dodades vo nekoja postoecka lista.

Da ne akas dva pati ist pat. :)

Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.
Поубаво е ова letterbox отколку имдб за листи правење? првпат го гледам ова, имам све на све 3 листи на имдб направено ама ништо посериозно...

Повеќе ми се допаѓа ова, многу лесно се внесуваат и подредуваат. За 15 минути ја направив таа листата од 100 филма. Плус гледам има и рецензии, не е лошо воопшто.

Rare Exports: A christmas Tale добар.
Mixture of horror, fantasy and a few drops of comedy.
Дефинитивно еден од несекојдневни божиќни филмови, надвор од шаблонот.
Кој сака да го види Санта Клаус во поинакво издание да го изгледа.

Rocknrolla добар исто така, Гај Ричи стајл, добар саундтрак.

@turvior

Францускиот уметник и фотограф Саша Голдбергер е автор на проектот „Суперфламанци“, во кој на духовит начин ги пренесува популарните суперхерои во класичните дела на фламанските сликари и модата од Елизабетанската ера. Погледнете како изгледаат ретро-верзиите на Супермен, Бетмен, Спајдермен, Дарт Вејдер, Хулк и другите популарни херои, низ откачената призма на Голдбергер.

Sacha-Goldberger-super-flemish-2.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-3.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-4.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-5.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-7.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-8.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-9.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-12.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-13.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-14.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-16.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-17%281%29.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-18.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-19.jpg

Sacha-Goldberger-super-flemish-20.jpg

Засега Gone Girl, Interstellar и The Grand Budapest Hotel се моите фаворити за оскарите за оваа година. Останува да ги изгледам Nightcrawler, Exodus, The Immitation Game, The Theory of Everything и Birdman па да направам топ 5 рангирање.

Имаше и добри блокбастери од кои би ги издвоил The Hobbit 3, Captain America:The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, X-Men: Days of Future Past и Dawn of the Planet of the Apes.

Од анимираните само How to Train Your Dragon 2 го имам гледано и беше супер.

Се согласувам, со некои мали варијации. Го изгледав Nightcrawler и е добар филм, али не би го ставил во ниту една категорија за оскарите, освен можеби Џејк. Дефинитивно од тие што ги имам гледано The Grand Budapest ми е апсолутен фаворит.

За блокбастерите исто се согласувам со тоа што јас би го исфрлил Guardians of the Galaxy.

Guardians of the Galaxy....
Два пати го почнав филмов и никако да го догледам. Добро бе , само мене не ми е интересен и ме мават нервоза дури го гледам или... ? ????? :LOL:

Guardians of the Galaxy....
Два пати го почнав филмов и никако да го догледам. Добро бе , само мене не ми е интересен и ме мават нервоза дури го гледам или... ? ????? :LOL:
I am Groot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom