Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Redirected , режисеров пробува да го копира Гај Ричи :coffee: тапа некако.
8.4 рејтинг :facepalm:, цела Литванска нација масовно на гласање
А што е најтрагично си ја ругаат нацијата, не верувам да се толку утепани :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.
Prvo logni go filmot, so ocena (opcionalno revju i koga gledan) pa tamu klikni ako sakas da go dodades vo nekoja postoecka lista.

Da ne akas dva pati ist pat. :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.414
Поени од реакции
25.305
Не знам ништо за ѕвездички, само ги прикачив филмовите на кои ми текна. Уште немам разгледано да видам што има по тој сајт, ништо не ми е јасно.[DOUBLEPOST=1419251094][/DOUBLEPOST]Иначе тоа ми е листа на омилени филмови, без разлика на квалитетот. Ќе ја проширам со уште едно 200 филмови, или ќе направам помали листи.
Поубаво е ова letterbox отколку имдб за листи правење? првпат го гледам ова, имам све на све 3 листи на имдб направено ама ништо посериозно...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.663
Поени од реакции
59.712
Повеќе ми се допаѓа ова, многу лесно се внесуваат и подредуваат. За 15 минути ја направив таа листата од 100 филма. Плус гледам има и рецензии, не е лошо воопшто.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Rare Exports: A christmas Tale добар.
Mixture of horror, fantasy and a few drops of comedy.
Дефинитивно еден од несекојдневни божиќни филмови, надвор од шаблонот.
Кој сака да го види Санта Клаус во поинакво издание да го изгледа.

Rocknrolla добар исто така, Гај Ричи стајл, добар саундтрак.

@turvior

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
Францускиот уметник и фотограф Саша Голдбергер е автор на проектот „Суперфламанци“, во кој на духовит начин ги пренесува популарните суперхерои во класичните дела на фламанските сликари и модата од Елизабетанската ера. Погледнете како изгледаат ретро-верзиите на Супермен, Бетмен, Спајдермен, Дарт Вејдер, Хулк и другите популарни херои, низ откачената призма на Голдбергер.

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.118
Поени од реакции
9.068
Засега Gone Girl, Interstellar и The Grand Budapest Hotel се моите фаворити за оскарите за оваа година. Останува да ги изгледам Nightcrawler, Exodus, The Immitation Game, The Theory of Everything и Birdman па да направам топ 5 рангирање.

Имаше и добри блокбастери од кои би ги издвоил The Hobbit 3, Captain America:The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, X-Men: Days of Future Past и Dawn of the Planet of the Apes.

Од анимираните само How to Train Your Dragon 2 го имам гледано и беше супер.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.739
Поени од реакции
12.797
Се согласувам, со некои мали варијации. Го изгледав Nightcrawler и е добар филм, али не би го ставил во ниту една категорија за оскарите, освен можеби Џејк. Дефинитивно од тие што ги имам гледано The Grand Budapest ми е апсолутен фаворит.

За блокбастерите исто се согласувам со тоа што јас би го исфрлил Guardians of the Galaxy.

Prince

PsyTrance, Musica Psychedelica
Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.160
Поени од реакции
2.987
Guardians of the Galaxy....
Два пати го почнав филмов и никако да го догледам. Добро бе , само мене не ми е интересен и ме мават нервоза дури го гледам или... ? ????? :LOL:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Guardians of the Galaxy....
Два пати го почнав филмов и никако да го догледам. Добро бе , само мене не ми е интересен и ме мават нервоза дури го гледам или... ? ????? :LOL:
I am Groot

Kajgana Shop

На врв Bottom