До кога бе комуњари со вакви подли трикови, не знаете со програма па сакате со страв, насилство и обмама да го донесете Бранко Црвенковски на власт?
Народот си ја кажа волјата на последните избори и на тие пред нив и на тие пред нив... 8 пати по ред!!!
Нема поголем комуњар од тебе и од таквите како тебе. Јас од кога сум член на ДПМНЕ ти можеби не си бил ни роден (по муабетот не ми изгледаш за зрела личност, мада тоа не иде со годините), но разликата меѓу мене и тебе е тоа што јас размислувам со својот мозок, а не на тоа што ќе го каже партијата и јас само да викам амин.
На крај краева законот директно ме погодува, не партија, роден брат не дозволувам да ми зема од лебот!
Така е, до сега победуваат 8 пати по ред, ја имаат подршката од народот ама овој пат дебело ја засраа работата и тоа не еднаш туку два пати по ред. Изгледа веќе им здосади да бидат на власт. Ке видиме како ке биде на следните избори, веќе имаат 7 гласа (од мене и мојата поблиска фамилија) помалку токму поради овој дебилски закон.[DOUBLEPOST=1419024989][/DOUBLEPOST]
Ова за техничките проблеми навистина нема везе со власта или дека нешто било намерно испланирано. Ифнормациите ги имам од прва рака, се работеше само за хаварија која се случи во многу лош момент.