Само внимавајте кога ќе го потпишувате договорот во некоја од експозитурите. Јас потпишав барање за активација на апликацијата НЛБ Мклик а на меил и смс ми испратија активациски кодови за НЛБ М токен апликацијата. Грешка направиле при активирање на барањето кај нив. Сега треба да одам и да поднесувам ново барање.
И не сум баш сигурен (не го пишува тоа никаде во инфото од апликацијата но стои во барањето), услугата се наплаќа на годишно ниво. За Андроид верзијата сум потполно сигурен пошто пепел ги прават во коментарите на PlayStore.
Link че [DOUBLEPOST=1427239692][/DOUBLEPOST]Ај од мене пар омилени апликацци.
Клик на сликата за линк до апликацијата
1. File Manager - Try и Buy опции
Разликата во Try е таа што имате опција да додадете само една мрежна локација ftp, cloud и сл.
2.
AccuWeather – Weather for Life
Одлична апликација за временска прогноза со совршен интерфејс и анимации.
Има опција да прикажува рандом слики од избраната локација.
3.
Fhotoroom - Одлична алтернатива на Instagram. Можат да се најдат многу интересни работи.
4.
Talk to someone - Муабет со рандом луѓе. Нешто слично на Omegle со што овде има опција за праќање на слики и аудио записи. (Не сум сигурен дали Omegle активирале досега ваква опција, ако грешам не ви се мешам.
)Интересни работи се дешаваат тука иначе.
5.
TV Series - Buy и Try опција. Не знам што нудат во Try опцијата али јас си ја најдов цела.
Дефинитвно најзакон апликација за тв серии од светски ранг. Има опција за додавање на преводи (за македонски ако имате среќа а за српски/хрватски/босански без проблем):
За сега доста ако ми улета уште нешто ќе ставам. Поздрав.