Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
На интервјуа ептен има самодоверба tho, си кажа дека еден ден ќе биде прва постава. :D

На интервјуа сите тренери на Ливерпул кажуваат дека следата е нивна. Не треба да им се верува на интервјуата.

шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-се губи на нафрлени топки
-прави пенал
:D

Добро де, само што ги опиша сите голмани што сме ги имале од времето на Симан до сеа :D

На интервјуа ептен има самодоверба tho, си кажа дека еден ден ќе биде прва постава. :D

Ептен е битна таа самодоверба за голман, ако не успее во Арсенал не гледам зошто не би успеал во некој од mid-table тимовите низ Европа ( Англија, Шпанија, Италија )

И сега ќе се местиш на пенали да покажеш колегијалност?

Те провоцира, автоматски треба сам казнени да си дае...ама тоа е...Тиранија :D

И сега ќе се местиш на пенали да покажеш колегијалност?

Мислев дека ја поминавме таа дискусија ама ќе те прашам. Кога не сум покажал колегијалност и кога сум бил пристрасен кога станува збор за „одржување“ на подфорумов?

шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-се губи на нафрлени топки
-прави пенал
:D

Дечко извини, ама ти си во некоја тешка заблуда, немој да се глупираш овде по форуми, многу луѓе го надгледуваат па може ќе ти се смеат.

Добро де, само што ги опиша сите голмани што сме ги имале од времето на Симан до сеа :D
со исклучок на Леман од тука може да заклучиме дека проблемот е длабоко во академијата, а тоа е Гери Пејтон, голманскиот тренер кој е веќе 12/13 години во клубот.

Мислев дека ја поминавме таа дискусија ама ќе те прашам. Кога не сум покажал колегијалност и кога сум бил пристрасен кога станува збор за „одржување“ на подфорумов?

Си бил и тоа многу пати.

Рики е најарогантен на темава па затоа се чека да тропне нешто и да му го вадат низ нос. За навивачите на Јунајтед важи она not arrogant - just better затоа не правејте споредби со Рики. :ROFLMAO::ROFLMAO:

со исклучок на Леман од тука може да заклучиме дека проблемот е длабоко во академијата, а тоа е Гери Пејтон, голманскиот тренер кој е веќе 12/13 години во клубот.

Океј да, Леман беше најдобриот што сме го имале после Симан, ама па истовремено беше најпсихо човек што поминал во клубов последниве 15 години :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom