На интервјуа ептен има самодоверба tho, си кажа дека еден ден ќе биде прва постава.![]()
На интервјуа сите тренери на Ливерпул кажуваат дека следата е нивна. Не треба да им се верува на интервјуата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На интервјуа ептен има самодоверба tho, си кажа дека еден ден ќе биде прва постава.![]()
шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-се губи на нафрлени топки
-прави пенал
![]()
И сега ќе се местиш на пенали да покажеш колегијалност?и колку повеќе од Џерард?![]()
И сега ќе се местиш на пенали да покажеш колегијалност?
И сега ќе се местиш на пенали да покажеш колегијалност?
шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-се губи на нафрлени топки
-прави пенал
![]()
со исклучок на Леман од тука може да заклучиме дека проблемот е длабоко во академијата, а тоа е Гери Пејтон, голманскиот тренер кој е веќе 12/13 години во клубот.Добро де, само што ги опиша сите голмани што сме ги имале од времето на Симан до сеа![]()
Мислев дека ја поминавме таа дискусија ама ќе те прашам. Кога не сум покажал колегијалност и кога сум бил пристрасен кога станува збор за „одржување“ на подфорумов?
со исклучок на Леман од тука може да заклучиме дека проблемот е длабоко во академијата, а тоа е Гери Пејтон, голманскиот тренер кој е веќе 12/13 години во клубот.
Шо играч е овој Белерин за Арсенал шо стартува?