Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
B4wDA2hCAAAnkwE.png

Мене искрено ме напињате со ова за Рики, дај олабавите малце, убаво ви рече Пеџа, 6 страни само глупости и лични препукувања читам.

Он топик: Не ми се уште верува дека Челзи му дозволи на Лампард да си иде, кога гледам како игра за Сити ми се плаче.

Се надевам Ливерпул нема да ја направи истата глупост да кажам со Џерард.

Абе Топџии, има шанси да го видиме Илиев барем на клупа, некоја утакмица во брзо време?

Зависи, можно е во купот да изигра или да биде на клупа, ама и за тоа чисто сумњам. Последно што прочитав беше дека не е ни 4та опција. Чисто нагаѓам сеа ете Видук имал врски ваљда тој знае подобро :)

шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-се губи на нафрлени топки
-прави пенал
:D

Зависи, можно е во купот да изигра или да биде на клупа, ама и за тоа чисто сумњам. Последно што прочитав беше дека не е ни 4та опција. Чисто нагаѓам сеа ете Видук имал врски ваљда тој знае подобро :)

Јас некаде прочитав дека бил во тимот на годината во ПЛ, најдобар млад голман...така нешто и тоа на мкд сајт.

шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-прави пенал

Да не си го глеал ти Мињоле? :D

-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-прави пенал
На интервјуа ептен има самодоверба tho, си кажа дека еден ден ќе биде прва постава. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom