Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене искрено ме напињате со ова за Рики, дај олабавите малце, убаво ви рече Пеџа, 6 страни само глупости и лични препукувања читам.
Он топик: Не ми се уште верува дека Челзи му дозволи на Лампард да си иде, кога гледам како игра за Сити ми се плаче.
Абе Топџии, има шанси да го видиме Илиев барем на клупа, некоја утакмица во брзо време?
Ако Сити е шампион (по некоја случајност), тоа ќе значи Лампард и Челзи ќе имаат ист број титули.
Зависи, можно е во купот да изигра или да биде на клупа, ама и за тоа чисто сумњам. Последно што прочитав беше дека не е ни 4та опција. Чисто нагаѓам сеа ете Видук имал врски ваљда тој знае подобро![]()
шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-се губи на нафрлени топки
-прави пенал
![]()
На интервјуа ептен има самодоверба tho, си кажа дека еден ден ќе биде прва постава.шо толку сте запнале за Илиев, дечкото појма нема...го имам гледано 3/4 пати и еве што има направено:
-прима гол од центар
-прима глуп гол
-лапа црвен
-се губи на нафрлени топки
-прави пенал
![]()
Јас некаде прочитав дека бил во тимот на годината во ПЛ, најдобар млад голман...така нешто и тоа на мкд сајт.