NBA Фантази I сезона 2017/18

Која екипа ќе биде победник оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    12
  • Гласањето е завршено на .

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Ако ти го барал Богота Дерозан у трејдот за кој збореше погоре, сигурно се јадеш сега !!
Скината тетива, долго време ќе бидеш без него (n)
Не го бараше него, за Парсонс беше трејдот, иначе не го давам Дерозан, освен секако ако не ми го понудете Дурант, Леброн или Ентони Дејвис. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1417383840][/DOUBLEPOST]Нека ме исконтактира сопственикот на Џими Батлер, имам бизнис дил за него :icon_mrgr:

Последно уредено:
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Заврши и 6-то коло, прв пораз за екипата на Битола Гилиптер во дербите на колото :cool:
Екипата на Њу Јорк тесно но сепак до победа и останува единствената непоразена екипа у лигата...
Богота победи и фаќа ритам, иако резултатите не им се посакуваните според мене сеуште фаворит број 1 за титулата..
Прва победа и на Фантомите, друга екипа се одма со Кевин Дурант у тимот
И ЛА Лејкер мислим дека врзаа две победи по ред !!
Шампионот Портланд се уште не го покажал правото светло :)
Допрва ќе стануе интересно...

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Заврши и 6-то коло, прв пораз за екипата на Битола Гилиптер во дербите на колото :cool:
Екипата на Њу Јорк тесно но сепак до победа и останува единствената непоразена екипа у лигата...
Богота победи и фаќа ритам, иако резултатите не им се посакуваните според мене сеуште фаворит број 1 за титулата..
Ne me vregaj 3 pobedi so red vrzav 0-3 imav na pocetok

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Само мојата победа во трилер завршница не ја спомна. :uzi:
Иначе Казнс ќе ги фрли опинците, уште една недела аут :place:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Честитки за клиповите од Вадија (y) Уште средата ја изгубив битката јас, мораше тогаш да се напрај солидна предност иако во неделата влегов со 30тина поени предност, сепак се покажа како недоволно. Клеј Томсон ме разочара најмногу, Харден и тој не го покажа максимумот, а имав и пар играчи во минус шо ме кладоја (n)
Како и да е, добар мечап, мораше кога тогаш да се загуби, а вадија и њу јорк ептен добри тимови имаат склопено, според мене тие се фаворитите за финале

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Вчера за победа ми требаа 27 поени од Ник Јанг и Хил, штета што се посраа ептен и тоа баш кога највеќе требаше :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Дај средете со трејдовиве поништете,ставете вето нз како оди процедурата...Њу Орлеанс Германс после Вејд му го дава Ајзеа Томас на Шутерс за ништо...Според мене ова се нерамноправни трејдови.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене @Enbiola од старт ми беше сумњив, oд 2013 профилот, а само во оваа тема му се мислењата. Како да е дупли некој

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ставајте вето, или комишнерот нека го блокира. Озбилно за една рака сончоглед ајзеа томас сака да го земи

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Еј дечки се извинувам многу, али више имало Вето на тој трејд, и ја по грешка стаев Вето и на тој меѓу Мајкл Картер Вилијамс и Ал Хорфорд, нека ми извинат играчите и нека го направат трејдот пак, тој ми изгледа регуларен !!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Понудете SF , можам да ги дадам Бредли Бил и Чалмерс.

Член од
26 август 2013
Мислења
172
Поени од реакции
178
Мене @Enbiola од старт ми беше сумњив, oд 2013 профилот, а само во оваа тема му се мислењата. Како да е дупли некој
Охоо...сумњив...Иначе понудата јас ја добив од Germans, ама ај, ќе направиме некој трејд да ги задоволи вашите вкусови.

Иначе за Wade, како го земав утакмица не ми заигра. Последнава недела е само здрав.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
Охоо...сумњив...Иначе понудата јас ја добив од Germans, ама ај, ќе направиме некој трејд да ги задоволи вашите вкусови.

Иначе за Wade, како го земав утакмица не ми заигра. Последнава недела е само здрав.
Брат нема потреба од сарказам, трејдот не изгледаше како што треба, дури и тој со Вејд не беше скроз на место, али го пуштивмо, она вчера беше катастрофа !!
Нека биде фер, не играмо по паре, играмо за забава :pijanco:

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Да се јави дечкото и да го прифати трејдот за MCW, ќе помине понудата! :D

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011