Пред да падне комбето беше нели излетано т.е. удрено во банкината од мостот, али напред комбето беше без гребнатинка ни боја изгребано ни фар скршен. Малку аматерски и ептен приметливо им беше тоа според мене...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Целата сцена од почеток до крај беше аматерска со комбето... нема логика празно комбе, целата предница каде е моторот виси , и не паѓа, па и двајцата влегоа да бараат документи на предните седишта и пак не падна... дури кога дојдоа шетачите седнаа и со телепатија му кажаа на коомбето да се преврти.. и тоа падна за нивна среќа на тркала точно прецизноПред да падне комбето беше нели излетано т.е. удрено во банкината од мостот, али напред комбето беше без гребнатинка ни боја изгребано ни фар скршен. Малку аматерски и ептен приметливо им беше тоа според мене...
Целата тежа на комбето се наоѓа во предниот дел на моторот. Ако ја земеме во предвид и тежината на Дерил и Карол онда добиваме значителна разлика со задниот празен дел.p.s. sea pak pustiv ova so kombeto, abe kako moze taka da padne majkata u picka da vi ja iznaebam
se dur ne e u kontakt so nivnata krv, bezbedni se, toa e trigerot ako ne se lazam, oni i onaka se site nositeli na virusot.Ако вреѓаат мозок на обичен гледач ондак тоа е целиот концепт на серијана...Ликовине се капат буквално во крвна од зомбине па по некоја случајност остануваат не заразени....Овај не се претвораат. (секако се заразени)....
Што е тригер за да се претбори во зомби плуканицата од зомбито?
Или шљивка ако ти остави зомбито?
Иначе сезоната е Ок на ниво на претходната. Малку ме нервира што почнаа со персонални епизоди по кракатери. Секоја епизода по еден карактер разработуваат али ОК се тркала приказната