The Walking Dead

Meh. И сеа што ќе се дешава, any ideas? За оваа група зборам. Некако ништо ми нема логика, освен да се вратат назад Само тогаш ако тргнат назад и се обединат со другите, многу waste of time ќе изгледаат овие неколку епизоди, такада не е тоа некоја опција. Да стигнат назад па да ги нема, да се разминат со на Рик групата, може и да умре некој на враќање... нз ништо не ми има смисла, останува да видиме.

лелеј и оваа тиња епизода
што им е
апсолутно нула интересев имав за цела епизода
нит ме интересира дека овие се ковале
нит ме интересираат флешбекови на морковот...
значи колку се нервирам коа рипаат од едно на друго, ко да не се поврзани епизодите
јасно дека го праат тоа намерно ама мене некако не ми се допаѓа

Тој што им ги пишува текстовите на дијалозите не е нормален :icon_lol:.

Лол следната епизода ке биде лудница :D Или после таа :D

Ми се чини во оваа сезона има многу епизоди посветени на одредени ликови. Се надевам дека после ваквите епизоди ќе ни следуваат навистина возбудливи.

Не ја фатив од почеток шестава епизода на Фокс. Ко уклучив беше кога Керол се поздрави со Рик (чинам беше) и си замина со колата. Имаше нешто пред тоа?
Не ми е јасно како Керол се сретна со Дерил и како дојдоја до идејата каде би можела да биди Бет?

Добра епизода, спора и предвидлива но добра, враќањето на Атланта е прав потег, епизодата доби хорор елементи оти во голем град секогаш повеќе успева атмосферата со зомбиња и такви ствари. Многу добро ја прикажаа и трансформацијата на Керол од жена жртва на семејно насилство до најнезависната и најспособната жена во целата група на Рик.

Дерил одлично ја изигра улогата на ликовен критичар. ;)

Не ја фатив од почеток шестава епизода на Фокс. Ко уклучив беше кога Керол се поздрави со Рик (чинам беше) и си замина со колата. Имаше нешто пред тоа?
Не ми е јасно како Керол се сретна со Дерил и како дојдоја до идејата каде би можела да биди Бет?
Така почна уствари, ништо не си испуштил.
Иначе Керол се сретна со Дерил кога ги спаси од Терминус :D , а до идејата дојдоа кога ја видоа таа колата со белиот крст (истата кола што ја виде Дерил кога ја "киднапираа" Бет).

Добро, ти што си гледал?

Фак, многу се надевав дека ќе видам како овие ќе стасаат во Вашингтон ама ништо, доста беше од овие low budget епизоди спикани во шуми со група на зомбиња и игра на тронови помеѓу карактерите, време е за акција, ова со идењево во Атланта малце од малце се движи кон тој правец.
Штета што серијава ги става зомбињата како second world problem и повеќе се фокусира на други нешта иако зомбињата се најголем проблем, некако како да го изгубија стравот од нив.

И да, многу сакам да видам некакви сцени од други држави што се наоѓаат во истово срање како и Америка, сигурен сум дека секаде низ светот е вака.

И јас ја забележав плавата статуетка од Богородица, си викам не е могуче ова, уште да ја земеа и да ја скршеа па да испаднеше хероин од нејзе...:pos:

Иначе сцената е иста како на Lost, и таму паѓа авионот и тука паѓа комбето, само што тука и двајцата преживуваат додека пак во Lost Бун умира. Мал спојлер. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom