Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Shaun of the Dead

Никогаш нема да сфатам како овој филм има 8ка и тоа она цвртса гордо исправена без некој да ја турне си стоји ма нема гајле шо се вика по нашки топ не ја бие

катастрофа чудно англиско срање

Shaun of the Dead

Никогаш нема да сфатам како овој филм има 8ка и тоа она цвртса гордо исправена без некој да ја турне си стоји ма нема гајле шо се вика по нашки топ не ја бие

катастрофа чудно англиско срање
Си гази филмот :)

Никој не спомнал дека Мелиса Мекарти ќе ја глуми Ѕвончица во live action филм за Петар Пан...:pos:

Да инаку луси е компилација од многу работи кој на режисерот му се мотале у глава па решил се да бапне на едно место шо ги ебам нели
И јас истово го помислив, и се сложувам..онака имал идеја и не знаел што со истата и..ајде :D

Кога сме веќе кај парите се изненадив дека Интерстелар за филм од три саати со таква изведба чинел само 160м долари

Кога сме веќе кај парите се изненадив дека Интерстелар за филм од три саати со таква изведба чинел само 160м долари
>само
>WB требаше да продадат 2 франшизи за да го финансираат

Интерстелар е меѓу 100 најскапи филмови на сите времиња (inflation not adjusted)

Режисерот си имал идеја за Луси заработка 450милиона.
Да беше некое софт порн со Скарлет и малце повише nudity, мислиш нема :D
Тапа е филмот, не знам ни како го излгедав до крај, особено крајот.:pos:

Да беше некое софт порн со Скарлет и малце повише nudity, мислиш нема :D
Тапа е филмот, не знам ни како го излгедав до крај, особено крајот.:pos:

Da poso full front nudity so Scarlet u Under the Skin zaraboti 450. :D
Ja go cekam lucy blu, se simnuva. :D

Внимание, внимание!

До сите оние кои планираат да одат на Mockingjay: останете дома! Потрошете ги парите на друг филм. Ако веќе сте купиле карти, подарете ги на некој што го мразите, или барем генерално ви оди на нерви. За мене е доцна, но вие сѐ уште можете да спасите два саати од вашите животи.

What has been seen, cannot be unseen.
A првите два да не беа добри случајно? Општа катастрофа се и двата. Третиов го немам гледано, ама ти верувам, и најверојатно нема да ја правам истата грешка и да го гледам, само ќе си упропастам впечатоци од книгата.[DOUBLEPOST=1416675862][/DOUBLEPOST]
Da poso full front nudity so Scarlet u Under the Skin zaraboti 450. :D
Ja go cekam lucy blu, se simnuva. :D
Under the skin е поим за овој бе, не ме заебавај :D

A првите два да не беа добри случајно? Општа катастрофа се и двата. Третиов го немам гледано, ама ти верувам, и најверојатно нема да ја правам истата грешка и да го гледам, само ќе си упропастам впечатоци од книгата.
Без разлика дали сме во онаа група на која и се допаднале првите два па го очекувале третиот со нетрпение, или во онаа група на која не и се допаднале филмовите воопшто... првите два филма се Кум 1 и Кум 2 во споредба со третиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom