Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.828
Поени од реакции
36.860
Внимание, внимание!

До сите оние кои планираат да одат на Mockingjay: останете дома! Потрошете ги парите на друг филм. Ако веќе сте купиле карти, подарете ги на некој што го мразите, или барем генерално ви оди на нерви. За мене е доцна, но вие сѐ уште можете да спасите два саати од вашите животи.

What has been seen, cannot be unseen.
Како е можно? Образложи!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Чекај вие членовите што постиравте за хангер гејмс сериозни сте дека ви чини таа франшиза?
Мислев се заебавате со тоа
Мене хангергејмсот ми се смешни филмови ,двата дела ги гледав онака за занимација и се смеев на глупостите шо се дешаваа.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Edge of Tomorrow, добро филмче онака, 7ка му дадов на ИMДб.
Замислете на крај ушедна сцена: 30тина години подоцна, Кејџ како 80 годишен дедо на смртна постела, среќно оженет со Рита која го држи за рака додека го испушта последниот здив...
"WAKE UP MAGGOT!"

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Чекај вие членовите што постиравте за хангер гејмс сериозни сте дека ви чини таа франшиза?
Мене хангергејмсот ми се смешни филмови ,двата дела ги гледав онака за занимација и се смеев на глупостите шо се дешаваа.
Vtoriot e po seriozen i te kako mi se dopadna, duri blokbaster za 2013ta ako ne mi bese.
Ja Divergent taka go smetam, ama eve gledam vlozile vo efekti i sl, pa moze i toj ke go opraat.

Замислете на крај ушедна сцена: 30тина години подоцна, Кејџ како 80 годишен дедо на смртна постела, среќно оженет со Рита која го држи за рака додека го испушта последниот здив...
"WAKE UP MAGGOT!"
Easy there, satan. :D

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.877
Поени од реакции
6.704
Добро блокбастери не се за сите иако се најгледани . Ја уште неам глеано ни еден Хангер ни Трансформерс, Аватар на пола го изгасив од што ми беше глуп :icon_lol:, едноставно не ги можам такви филмови. У друштво може би ги глеал али сам никако.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Како е можно? Образложи!
Сакам ама немам зборови. Не знам што беше она ама не личеше на филм. Ме јадеше туѓ срам од тоа што го гледав.

Првиот е иначе најдобар нека не ве лаже њот, блокбастер шмокбастер... Ама што вреди сето тоа кога ја промашија... и тоа што ја поделија третата книга на два филма е најидиотската работа што можеа да ја направат. Се што се случи во филмов можеа да го прикажат во 20 минути.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
"WAKE UP MAGGOT!"
Има опција замисли СПОЈЛЕР СЕ ВИКА е сега таа информација која ја обелодени јавно пред целиот свет по правилно треба да се стави во спојлер за да види оној кој го има гледано филмот а за оние кој не го гледале да не им го уништи филмот чисто онака замисли сега некој да лупне мега спојлер за интерстелар тоа ќе биде шок за сите филмаџи односно само за еден пошо уше го нема гледано :pos:Љ...

Kajgana Shop

На врв Bottom