wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.643
- Поени од реакции
- 34.057
Kecot e tezok prosek. Catching Fire e filmiste! Opak blokbaster. Ispustas kvaliteten serijal.The Hunger Games
T.e bese, eve ovaj Io od buduчnosta izvestuva deka go unistile.
Kecot e tezok prosek. Catching Fire e filmiste! Opak blokbaster. Ispustas kvaliteten serijal.The Hunger Games
Како е можно? Образложи!Внимание, внимание!
До сите оние кои планираат да одат на Mockingjay: останете дома! Потрошете ги парите на друг филм. Ако веќе сте купиле карти, подарете ги на некој што го мразите, или барем генерално ви оди на нерви. За мене е доцна, но вие сѐ уште можете да спасите два саати од вашите животи.
What has been seen, cannot be unseen.
Мене хангергејмсот ми се смешни филмови ,двата дела ги гледав онака за занимација и се смеев на глупостите шо се дешаваа.can't wait
Vtoriot e po seriozen i te kako mi se dopadna, duri blokbaster za 2013ta ako ne mi bese.Чекај вие членовите што постиравте за хангер гејмс сериозни сте дека ви чини таа франшиза?
Мислев се заебавате со тоа
Мене хангергејмсот ми се смешни филмови ,двата дела ги гледав онака за занимација и се смеев на глупостите шо се дешаваа.
Easy there, satan.Edge of Tomorrow, добро филмче онака, 7ка му дадов на ИMДб.
Замислете на крај ушедна сцена: 30тина години подоцна, Кејџ како 80 годишен дедо на смртна постела, среќно оженет со Рита која го држи за рака додека го испушта последниот здив...
"WAKE UP MAGGOT!"
Добро блокбастери не се за сите иако се најгледани . Ја уште неам глеано ни еден Хангер ни Трансформерс, Аватар на пола го изгасив од што ми беше глуп , едноставно не ги можам такви филмови. У друштво може би ги глеал али сам никако.Чекај вие членовите што постиравте за хангер гејмс сериозни сте дека ви чини таа франшиза?
Мислев се заебавате со тоа
Мене хангергејмсот ми се смешни филмови ,двата дела ги гледав онака за занимација и се смеев на глупостите шо се дешаваа.
Сакам ама немам зборови. Не знам што беше она ама не личеше на филм. Ме јадеше туѓ срам од тоа што го гледав.Како е можно? Образложи!
Има опција замисли СПОЈЛЕР СЕ ВИКА е сега таа информација која ја обелодени јавно пред целиот свет по правилно треба да се стави во спојлер за да види оној кој го има гледано филмот а за оние кој не го гледале да не им го уништи филмот чисто онака замисли сега некој да лупне мега спојлер за интерстелар тоа ќе биде шок за сите филмаџи односно само за еден пошо уше го нема гледано Љ...Edge of Tomorrow, добро филмче онака, 7ка му дадов на ИMДб.
Замислете на крај ушедна сцена: 30тина години подоцна, Кејџ како 80 годишен дедо на смртна постела, среќно оженет со Рита која го држи за рака додека го испушта последниот здив...
"WAKE UP MAGGOT!"
Paul Greengrass Set to Direct George Orwell's '1984'
http://www.hollywoodreporter.com/news/paul-greengrass-set-direct-george-750628
Палмава е за мојата објава или римејкот на 1984?
Za proektov...Палмава е за мојата објава или римејкот на 1984?
Се гледа уште сега дека ќе биде пропаднат проект, ама шта чеш. Холивуд дазнт гет ит дет римејкс оф гуд мувис олмоуст невер саксиид.Za proektov...