Kade? Moze link? Torent?Meh, аплоадираа прееска од 50GB копии (Мајмуните) кај другар пуштивме таа од 43GB, (незнам точно кои се риперите) и беше малце мутно, што знам.....би ај симнал таа од 50GB, кога веќе гледам да гледам асално...
Tи пратив по пп, тој од 47 не го бива, не е како BDRIP оргинал.Kade? Moze link? Torent?
Ocaj se javnive trakeri...
Во најраниот термин кога е најскапа картатаВо кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...
Убав филм, во секој случај.Се мислам што да му дадам на Birdman, 8 или 9, некако не ми се дава 8 прениско ми е, не ми се дава ниту 9 превисоко, изглеа ќе почекам ден два да легнат импресиите
Не е проблем ако има други луѓе, проблем е што некогаш има и говеда.Во кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...
Dawn of the Planet of the Apes 2014 COMPLETE BLURAY-DAA
Ја пошто имав огромни очекувања 7.5 ќе му дадамСе мислам што да му дадам на Birdman, 8 или 9, некако не ми се дава 8 прениско ми е, не ми се дава ниту 9 превисоко, изглеа ќе почекам ден два да легнат импресиите
Se simna veke, koj ke ceka drug, sega ke go pustam. Fala vo sekoj slucaj.Dawn of the Planet of the Apes 2014 COMPLETE BLURAY-DAA
Dawn of the Planet of the Apes 2014 1080p CEE Blu-ray AVC DTS-HD MA 7 1-NiP
Од ТЛ се над 40гб се ако сакаш пиши маил да ти пратам.