Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ај бе не се расфрлајте со тоа гигата симни си 1300 и пријатно

Meh, аплоадираа прееска од 50GB копии (Мајмуните) кај другар пуштивме таа од 43GB, (незнам точно кои се риперите) и беше малце мутно, што знам.....би ај симнал таа од 50GB, кога веќе гледам да гледам асално...

Kade? Moze link? Torent? :)

Ocaj se javnive trakeri...

Како ви се чека толку, јас мајмуните пред 2-3 недели ги гледав. Торент од 6-8гб е солиден за моите стандарди.

Untitled.png
и јас пак ќе си го гледам гравити :)

Мојов компјутер не видел филм над 2 гига... Ќе се распадне ако ја преминам границата :icon_mrgr:

Инаку за Мајмуниве, некако ме разочараа. Првиот дел беше подобар, овој новиов како да падна малце со квалитетот. Седмица од мене:coffee:

Во кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...
Во најраниот термин кога е најскапа картата :D
Иначе озбилно, повеќето пишавме, конкретно за Интерстелар не осеќаш дека има други луѓе, мртва тишина е

Се мислам што да му дадам на Birdman, 8 или 9, некако не ми се дава 8 прениско ми е, не ми се дава ниту 9 превисоко, изглеа ќе почекам ден два да легнат импресиите :D

Се мислам што да му дадам на Birdman, 8 или 9, некако не ми се дава 8 прениско ми е, не ми се дава ниту 9 превисоко, изглеа ќе почекам ден два да легнат импресиите :D
Убав филм, во секој случај.

Во кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...
Не е проблем ако има други луѓе, проблем е што некогаш има и говеда.

Ја пошто имав огромни очекувања 7.5 ќе му дадам :D
Мислев посериозен ќе биде, али во секој случај ја има мојата подршка на Оскарите...режија,сценарио,глума...меѓу главните конкуренти ќе биде сигуро.

Редно време е да го подзачистам јуторентов. Уствари цел компјутер. Ама ме мрзи :гик:
2i6cr9u.png

Dawn of the Planet of the Apes 2014 COMPLETE BLURAY-DAA
Dawn of the Planet of the Apes 2014 1080p CEE Blu-ray AVC DTS-HD MA 7 1-NiP

Од ТЛ се над 40гб се ако сакаш пиши маил да ти пратам.

Se simna veke, koj ke ceka drug, sega ke go pustam. Fala vo sekoj slucaj. :)

Guardians of the galaxy go gledav, gi imase site elementi da mi se dopadne - ama ete ne mi se, tolku. 3/5.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom