G
garthok
Гостин
grande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.Ако планираш самоубиство, убиј се пред да ги гледаш филмовиве погоре, побезболно ќе биде.
grande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.Ако планираш самоубиство, убиј се пред да ги гледаш филмовиве погоре, побезболно ќе биде.
Друже тоа што го наброја не го бива, од гранде искрено слабо сум ги гледал, еве кењам да речеме али имам прилично добра интуиција. Ај глеј го Oldboy, ако грешам и не ти се свиѓа, кењај ме слободно. Она што го наброја ти, не го бива, извини. Направија и нов од овој, али не планирам да го гледам. Глеј го тој од 2003та.grande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.
Iron Skygrande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.
Faster, Pussycat! Kill! Kill! ти е 80% ист ко Death Proof...grande_juve што ги препорача? Јапонскиот би го глеал, останатото нема врска со стилот што го спомнав.
Не ги бива јас тие што ги набројав? Тоа се култни филмови друже што сум ги гледал по неколку пати. Може тебе не ти се свиѓа Тарантино/Родригез моментот али дека не ги бива се лажеш. Значи не барав класична акција ко Ајрон скај (гледан, тежок булшит) туку терор акција во стил на грајндхаус филмовите со доза стриповски шмек (ака син сити).Друже тоа што го наброја не го бива, од гранде искрено слабо сум ги гледал, еве кењам да речеме али имам прилично добра интуиција. Ај глеј го Oldboy, ако грешам и не ти се свиѓа, кењај ме слободно. Она што го наброја ти, не го бива, извини. Направија и нов од овој, али не планирам да го гледам. Глеј го тој од 2003та.
The Spirit ти е гледан ?[DOUBLEPOST=1416065196][/DOUBLEPOST]Инаку неделава во америка ќе излезе "официјалното" продолжение на Django Unchained во стриповска форма.Не ги бива јас тие што ги набројав? Тоа се култни филмови друже што сум ги гледал по неколку пати. Може тебе не ти се свиѓа Тарантино/Родригез моментот али дека не ги бива се лажеш. Значи не барав класична акција ко Ајрон скај (гледан, тежок булшит) туку терор акција во стил на грајндхаус филмовите со доза стриповски шмек (ака син сити).
Па да нешто Тарантино/Родригез/Милер стил. Значи не суперхеројски стил неќам супер херои баш. Освен Бетмен. Бетмен е кулThe Spirit ти е гледан ?[DOUBLEPOST=1416065196][/DOUBLEPOST]Инаку неделава во америка ќе излезе "официјалното" продолжение на Django Unchained во стриповска форма.
Ќе биде напишан од Тарантино и ќе биде team up стрип на Џанго со Зоро...
Ова е онака повеќе стриповска вест али да споделам ипак
Ок малце своеглаво настапив, јас не би ги гледал пак, вкусеви јбг.Не ги бива јас тие што ги набројав? Тоа се култни филмови друже што сум ги гледал по неколку пати. Може тебе не ти се свиѓа Тарантино/Родригез моментот али дека не ги бива се лажеш. Значи не барав класична акција ко Ајрон скај (гледан, тежок булшит) туку терор акција во стил на грајндхаус филмовите со доза стриповски шмек (ака син сити).
Dawn of the Planet of the Apes конечно го чкртнав и него. Не го споредувам и анализирам, нема потреба пошто е супер филмче. Ако ви се допаднал кецот ќе ви се допадне и овој.
Ме импресионираше до кое ниво е дојдена motion capture технологијата.
Meh, аплоадираа прееска од 50GB копии (Мајмуните) кај другар пуштивме таа од 43GB, (незнам точно кои се риперите) и беше малце мутно, што знам.....би ај симнал таа од 50GB, кога веќе гледам да гледам асално...