Kade? Moze link? Torent?Meh, аплоадираа прееска од 50GB копии (Мајмуните) кај другар пуштивме таа од 43GB, (незнам точно кои се риперите) и беше малце мутно, што знам.....би ај симнал таа од 50GB, кога веќе гледам да гледам асално...
Tи пратив по пп, тој од 47 не го бива, не е како BDRIP оргинал.Kade? Moze link? Torent?
Ocaj se javnive trakeri...
Во најраниот термин кога е најскапа картатаВо кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...
Убав филм, во секој случај.Се мислам што да му дадам на Birdman, 8 или 9, некако не ми се дава 8 прениско ми е, не ми се дава ниту 9 превисоко, изглеа ќе почекам ден два да легнат импресиите![]()
Не е проблем ако има други луѓе, проблем е што некогаш има и говеда.Во кој термин има најмалку луѓе во Синеплекс? Сакам Интерстелар раат да го гледам...
Dawn of the Planet of the Apes 2014 COMPLETE BLURAY-DAA
Ја пошто имав огромни очекувања 7.5 ќе му дадамСе мислам што да му дадам на Birdman, 8 или 9, некако не ми се дава 8 прениско ми е, не ми се дава ниту 9 превисоко, изглеа ќе почекам ден два да легнат импресиите![]()
Se simna veke, koj ke ceka drug, sega ke go pustam. Fala vo sekoj slucaj.Dawn of the Planet of the Apes 2014 COMPLETE BLURAY-DAA
Dawn of the Planet of the Apes 2014 1080p CEE Blu-ray AVC DTS-HD MA 7 1-NiP
Од ТЛ се над 40гб се ако сакаш пиши маил да ти пратам.