Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Јас и @Velvet She ќе дојдеме заедно на кафето ... а за на кино, не.

Гледам дека @Natural-girl ги тагнала повеќето членови од екипата ... али има сеуште членови од лепото друштво, па да ги прашам јас дали се расположени за кафенце? :D

@ZeenaK9, @SaltNPepa, @Doc Holliday, @wiksa, @arakenx, @Nessa Alcarin, @Несериозен, @Zaphod Beeblebrox, @Saladin, @Heresy Escalates, @Tiny Tim, @Stefan-kobe, @КвикСилвер, @Ilumious, @'Рвач. ... и други ...

Јас и @Velvet She ќе дојдеме заедно на кафето ... а за на кино, не.

Гледам дека @Natural-girl ги тагнала повеќето членови од екипата ... али има сеуште членови од лепото друштво, па да ги прашам јас дали се расположени за кафенце? :D

@ZeenaK9, @SaltNPepa, @Doc Holliday, @wiksa, @arakenx, @Nessa Alcarin, @Несериозен, @Zaphod Beeblebrox, @Saladin, @Heresy Escalates, @Tiny Tim, @Stefan-kobe, @КвикСилвер, @Ilumious, @'Рвач. ... и други ...
Пошо треба да искачам, на роденден сум, немам време да читам, пиши ми ПП или на ФБ што се дешава, кога се дешава и каде. :D

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
fala za pokana, ama izglea cela sabota ke sum busy, za Slovenia ke idam vo nedela, fala za pokana drug pat :D

Ќе наминам секако, само кажете каде :)
Ми се идеше и на филмовите, ама другпат.

@MyloXyloto Ваљда такви работи ќе има за сите проекции, лани мислам имаше за сите проекции такви работи..

Него она за рецензии утре е последен ден така ?

@MyloXyloto Ваљда такви работи ќе има за сите проекции, лани мислам имаше за сите проекции такви работи..

Него она за рецензии утре е последен ден така ?
Да те разочарам, јас попладне се пријавив добив повратен меил дека квотата е исполнета, премногу луѓе се пријавиле, ваљда дека може доста ќе добијат акредитација и бесплатни карти а нема сите да напишат критики и затвориле пријавување, како се изнервирав заборавив да пратам порано :mad::mad: ќе бев у ќар сигурно 5-6 филма од тие од официјална и синебалкан.

Инаку јас лани не видов никаде промотивен материјал.... или бев слепец не знам, а на 9 филма отидов :pos:

Да те разочарам, јас попладне се пријавив добив повратен меил дека квотата е исполнета, премногу луѓе се пријавиле, ваљда дека може доста ќе добијат акредитација и бесплатни карти а нема сите да напишат критики и затвориле пријавување, како се изнервирав заборавив да пратам порано :mad::mad: ќе бев у ќар сигурно 5-6 филма од тие од официјална и синебалкан.

Инаку јас лани не видов никаде промотивен материјал.... или бев слепец не знам, а на 9 филма отидов :pos:
Ајдееее..ја прееска во 6 им пратив сега гледам дека ми вратиле..

Почитуван,

За жал, квотата за пријавување на Конкурсот за филмска критика е надминат поради огромниот број на пријавени и затоа неможеме да го земеме вашето пријавување во предвид.

Во секој случај, ве охрабруваме да ја следите програмата на Синедејс, да ги посетувате проекциите и работилниците и секако, да останате наша верна публика.

Срдечно,
Маргарита

:@

како може да има квота бе не ме заебавај..бираш топ5, топ10 па макар и милион да се пријавиле...не професионална работа човечее...:@

Можда го мешам со друг фестивал....ама Синеејс ќе да беше..се мислам дека имаше нешто вакво..ако не лани преклани сигурно..што знам..

Она со сапуницата Синедејс преклани беше ?

Ама ваљда и лани имаше нешто..

Можда го мешам со друг фестивал....ама Синеејс ќе да беше..се мислам дека имаше нешто вакво..ако не лани преклани сигурно..што знам..

Она со сапуницата Синедејс преклани беше ?

Ама ваљда и лани имаше нешто..
Да, втора година по ред е ова со критиките, лани беше за прв пат, ама изгледа годинава повеќе интерес има... како и да е, не гледам причина да го затворат пријавувањето порано од кажаното, непрофесионално од нивна страна.

Можда ја читаат темава :icon_lol::icon_lol:

1. MyloXyloto
2. Zlatikevichius
3. Natural girl
4. dragonsky
5. Andrew
6. Mary Poppins

Тие што се само за кафе не ги пишувам во списокот - ова е само за да се организираме за карти.

Кафепијачите - нека пишат каде да се чекаме и во колку саат? Мене ми одговара и порано, 17:30 да речеме, зошто до 16:00 сум на работа. :P

го потврдувам моето присуство, само кажете каде ќе се чекаме и кое време.

Кај сакате на кафе, Bocata, Drama? Или некое др место?

Јас официјално не идам, нема да бидам у Скопје, је*еш га...

10653777_10152799279457708_4958864818320127927_n.jpg

Машла постериве за Брдмен..да бевме во Америка можеби и постер од филмов ќе мовемве да побараме :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom