Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Кај сакате на кафе, Bocata, Drama? Или некое др место?

Било каде у центар ми одговара. Само да не треба да се резервива, пошто доста луѓе ќе бидиме.

Кој е фан на музиката и Ник Кејв нека оди утре во Фросина да го гледа 20.000 Days on Earth. Една од ретките шанси да се види одблизу светот на еден генијалец како Ниче Кејв кој сеуште твори.

Кој е фан на музиката и Ник Кејв нека оди утре во Фросина да го гледа 20.000 Days on Earth. Една од ретките шанси да се види одблизу светот на еден генијалец како Ниче Кејв кој сеуште твори.
А ако некој не е фан на Ник Кејв ? :D

Од колку саат е и цена на влезница?
2xJQZBH.png

Не најдов инфо за цена.

Го има и на торент во блу реј :P[DOUBLEPOST=1415832936][/DOUBLEPOST]
Од колку саат е и цена на влезница?
100 e цената.

Како што разгледав низ програмата преовладуваат филмови со трагични семејни драми и војни... Не сум расположена баш за такво нешто во моментот. Може да ве дружам на кафе или некој ако препорача нешто навистина добро.

^ Со еден збор, транзиција. Мојот омилен "жанр". :) Иначе место, слаткарата Крин (до Хавана, карши ЈБТ) е мој предлог, има еден дел кај што собира повеќе души а сепак да не бидат оддалечени (заради големи маси и столици).[DOUBLEPOST=1415868945][/DOUBLEPOST]Ја читав програмата и мене овој ми праи мерак :

Последно уредено:
Можно е и јас да ја посетам проекцијата.

Сега за сега, за 100% сигурни си набавив за Victoria, Leviathan, The Search, A Pigeon Sat... и Birdman што веќе картите се купени, тоа е за викендот, од понеделник другата петорка следува уште се двоумам меѓу некои филмови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom