Cinedays

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Мене проблем ми се свирките, тоа нема откажување. :(
Иначе муабетов е за наредна сабота, така?
Да, 15ти.[DOUBLEPOST=1415377986][/DOUBLEPOST]
Викајте ме мене. Ако сум слободна, би сакала да дојдам на некое филмче.
Има нова тема, бубамаричке! Прочитај неколку мислења наназад. Ти одговара сабота, 15ти 18:30 пред Три? Два филма се на програмата: Birdman и Boyhood. Од 20:00 почнуваат, пред тоа ќе пиеме кафенце негде.

Сте за Кајгана филмски маратон во сабота од 20:00? Можеме и порано да се најдеме, да пиеме кафе некаде, ете да речеме во 18:30, па после тераме на Birdman + Boyhood? @Saladin , @Iceboy , @MyloXyloto , @dragonsky , @King Kai , @Natural-girl ...

И ако имате контакт од Werther или ако го има на Кајганава под друго име, додајте го и него, pls.

@Anon , @wot , @wicked_1 , @Pluh , @Донев , @Psyside , @џимеј , @Dave (пиши на ѕид, на пр. :P), @Andrew , @останати - би ни се придружиле? :pipi:
Нема да бидам во Скопје тој викенд, штета инаку би дошол. :(

Ух, џабе те истролав. Сори. Некако не приметив во првиот пост дека се работи за 15-ти. Јас мислев за оваа сабота (утре). Ништо за тогаш, ноќна сум. И знам дека ќе кажеш да се сменам, ама тоа повлекува да морам да сменам 2 ноќни, а ниеден нормален нема да прифати тоа.
Единствено што би можело да биде е едно кафе со вас пред проекциите.

И сега кој ќе иде у сабота, ако воопшто се оди? :)

Побитно прашање..кога ќе се зима карти..пошто лани вака се заебавте со карти..

Не се заебавме со карти, Natural-girl купи лани карти. Ајде сега да направиме список кој ќе оди, само додајте се себеси во листата:

1. MyloXyloto
2. Zlatikevichius

Не се заебавме со карти, Natural-girl купи лани карти. Ајде сега да направиме список кој ќе оди, само додајте се себеси во листата:

1. MyloXyloto
2. Zlatikevichius
Зошто мислам дека планот беше да се иде на некој филм па немало карти за твој па се смени планот за друг филм и многу луѓе откажавме ? :D

(ќе се допишам деновиве, посигурен кога ќе бидам :D )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom