Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Charmander Pikacu i Balbasar bea najcesti 

дека многу сакам пиштоли на дијаболи и слични такви длупости.
Ако има некој таков што добил писно од некој од Неготино од генерација 93/94, нека каже, мислам дека беше 1-2г. постар
.
И јас исто мислам, последниот воз ние го фативме, и некој ќе се подади помал, ама 1 од 100.Генерација 94' (ми се чини и последната генерација со вистинско детство)
- Покемон/ Дигимон жетони
- Покемон слагалица, само една сложувалка ми фалеше за да земам мопед
- После секој панаѓур се враќав со нов пиштол на дијаболи
- Нитендо, не јадев на школо за да имам пари да купам дискети и адаптер пошо ги горев од многу играње (уште ми е жал што го фрлив)
- Шише, леле играва колку сме биле глупави коа требаше да се залапаме со женско никој не сакаше хаха
- Се збиравме неколку багабонти и копавме дупки во паркот без причина
- На игралиште игравме само на утро а после пладне им ги бркавме топките на „големите“ за да не остает да играме после нив
- И да, гледавме цртани. Посебно тие на А1 што идеа. Да ги пофалам А1, беше можеби единствената програма со поисполнета програма за деца. А и кај нив се рекламираа сите производи за деца.
па кој ,,со врски'' ќе стави месинген прстен, најјаката ќе биде таа... И да се пофалам, во цело маало бев најпрецизен со камења
нај манга бев за тие работи, дури и ги учев другите како да мават
... Времиња...За жал денес децата не гледаат цртани филмови. Цртаните филмови останаа длабоко во музејските витрини, како сведоштва на времето кое поминало.- И да, гледавме цртани..

Кога сме кај смоките, овие ги памтите?
![]()
![]()

Lele ej avionite uste gi imate :O ja tie koga izlegoa bev negde 3-4 god i neznaev da gi cuvam. Se sekava nekoj na pokemonite u smoki ?Charmander Pikacu i Balbasar bea najcesti
![]()
И тие мрднатите сликчиња околу црната мастика
![]()
После мастикава, јазикот права дракула 
Генерацијата 33‘ е последната со вистинско детствоГенерација 94' (ми се чини и последната генерација со вистинско детство)
- Покемон/ Дигимон жетони
- Покемон слагалица, само една сложувалка ми фалеше за да земам мопед
- После секој панаѓур се враќав со нов пиштол на дијаболи
- Нитендо, не јадев на школо за да имам пари да купам дискети и адаптер пошо ги горев од многу играње (уште ми е жал што го фрлив)
- Шише, леле играва колку сме биле глупави коа требаше да се залапаме со женско никој не сакаше хаха
- Се збиравме неколку багабонти и копавме дупки во паркот без причина
- На игралиште игравме само на утро а после пладне им ги бркавме топките на „големите“ за да не остает да играме после нив
- И да, гледавме цртани. Посебно тие на А1 што идеа. Да ги пофалам А1, беше можеби единствената програма со поисполнета програма за деца. А и кај нив се рекламираа сите производи за деца.

како бе денешните деца не гледаат цртани, што ви е на вас!За жал денес децата не гледаат цртани филмови. Цртаните филмови останаа длабоко во музејските витрини, како сведоштва на времето кое поминало.
![]()
.Imase uste eden vidОди, ќе мавнеме некоја партија
Прегледај го приврзокот 106293
На овие мислиш ?
Прегледај го приврзокот 106292
И такво ѓубре сум ималПосле мастикава, јазикот права дракула
Чекам да добијат музејска вредност
I'm rich!
Прегледај го приврзокот 106294
plasticni bea ili gumeni ne se sekavam.No shit?како бе денешните деца не гледаат цртани, што ви е на вас!
Абе исти се како нас.
’94 родени, абе во 2000ти израснавте, не во 80-ти. и ние со технологија израснавме, така и они. истото и за нас го збореа кога бевме деца .