Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас исто мислам, последниот воз ние го фативме, и некој ќе се подади помал, ама 1 од 100.Генерација 94' (ми се чини и последната генерација со вистинско детство)
- Покемон/ Дигимон жетони
- Покемон слагалица, само една сложувалка ми фалеше за да земам мопед
- После секој панаѓур се враќав со нов пиштол на дијаболи
- Нитендо, не јадев на школо за да имам пари да купам дискети и адаптер пошо ги горев од многу играње (уште ми е жал што го фрлив)
- Шише, леле играва колку сме биле глупави коа требаше да се залапаме со женско никој не сакаше хаха
- Се збиравме неколку багабонти и копавме дупки во паркот без причина
- На игралиште игравме само на утро а после пладне им ги бркавме топките на „големите“ за да не остает да играме после нив
- И да, гледавме цртани. Посебно тие на А1 што идеа. Да ги пофалам А1, беше можеби единствената програма со поисполнета програма за деца. А и кај нив се рекламираа сите производи за деца.
За жал денес децата не гледаат цртани филмови. Цртаните филмови останаа длабоко во музејските витрини, како сведоштва на времето кое поминало.- И да, гледавме цртани..
Кога сме кај смоките, овие ги памтите?
![]()
![]()
Lele ej avionite uste gi imate :O ja tie koga izlegoa bev negde 3-4 god i neznaev da gi cuvam. Se sekava nekoj na pokemonite u smoki ?Charmander Pikacu i Balbasar bea najcesti
![]()
И тие мрднатите сликчиња околу црната мастика
![]()
Генерацијата 33‘ е последната со вистинско детствоГенерација 94' (ми се чини и последната генерација со вистинско детство)
- Покемон/ Дигимон жетони
- Покемон слагалица, само една сложувалка ми фалеше за да земам мопед
- После секој панаѓур се враќав со нов пиштол на дијаболи
- Нитендо, не јадев на школо за да имам пари да купам дискети и адаптер пошо ги горев од многу играње (уште ми е жал што го фрлив)
- Шише, леле играва колку сме биле глупави коа требаше да се залапаме со женско никој не сакаше хаха
- Се збиравме неколку багабонти и копавме дупки во паркот без причина
- На игралиште игравме само на утро а после пладне им ги бркавме топките на „големите“ за да не остает да играме после нив
- И да, гледавме цртани. Посебно тие на А1 што идеа. Да ги пофалам А1, беше можеби единствената програма со поисполнета програма за деца. А и кај нив се рекламираа сите производи за деца.
како бе денешните деца не гледаат цртани, што ви е на вас!За жал денес децата не гледаат цртани филмови. Цртаните филмови останаа длабоко во музејските витрини, како сведоштва на времето кое поминало.
![]()
Imase uste eden vidОди, ќе мавнеме некоја партија
Прегледај го приврзокот 106293
На овие мислиш ?
Прегледај го приврзокот 106292
И такво ѓубре сум ималПосле мастикава, јазикот права дракула
Чекам да добијат музејска вредност
I'm rich!
Прегледај го приврзокот 106294
No shit?како бе денешните деца не гледаат цртани, што ви е на вас!
Абе исти се како нас.
’94 родени, абе во 2000ти израснавте, не во 80-ти. и ние со технологија израснавме, така и они. истото и за нас го збореа кога бевме деца .