Проблеми што денешните деца никогаш нема да ги разберат (90's and 00's problems)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Tamagotchi_0124_ubt.jpg

Чипичан
Еден колега од работа сеуште го чува. 16 години веќе , на работа сите внесени ете му се распиштува гладно е :pos:
Во кафана седиме пиеме и бам ете го пак го вади чипичанот и го рани :pos:
И си рече дека се додека не се расипе скроз не го фрла :D

замислете ние од 90`s пргави .... носевме стари алишта ... и на крај прљави, црни нокти и некоја вошка плус се враќавме дома.Што би рекле денешниве деца за нас ако не видеа во живо ?? :D

замислете ние од 90`s пргави .... носевме стари алишта ... и на крај прљави, црни нокти и некоја вошка плус се враќавме дома.Што би рекле денешниве деца за нас ако не видеа во живо ?? :D
Замисли, денешните деца не мијат раце пред јадење. Барем додека ние растевме, не сум слушнал за епидемија од жолтица како пред некој месец

би рекол дека денешниве деца би рекле за нас со нивниот современ речник : кое племе сте вие ? :pos:
Замисли, денешните деца не мијат раце пред јадење. Барем додека ние растевме, не сум слушнал за епидемија од жолтица како пред некој месец
интензивираме и болестите заедно со нас :facepalm: него остај болестите кажуј како би рекле денешниве деца ? :vozbud:

Posleden pat koga igrav zmurka bese 2008-2009. Denes u maalo gledam decana ne ni igraat. Sedat samo,nemozes da gi vidis nadvor ili igraat na telefoni.
Bas pred nekoj den projdov im vikam sto ne igrate zmurka oni mi vikaat kakva zmurka,zaostanat eden :facepalm: i produzija da igraat na telefoni.

Bas pred nekoj den projdov im vikam sto ne igrate zmurka oni mi vikaat kakva zmurka,zaostanat eden :facepalm: i produzija da igraat na telefoni.
И после ќе ја вика мајка му да го претстави на интервју за работа, бидејќи нема да знае да гугне

Поздрав до @DaniBMW со авионите од втора светска војна што се паѓаа во макс смоките :icon_mrgr:

DSC02413.JPG
DSC02417.JPG
DSC02418.JPG

Нормално фали по некое делче од секој авион :icon_mrgr: Мачорот е крив, си игра со нив :гик:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ АВИОНИТЕ ЧОВЕЧЕ! :place:

Јас ги комбинирав со овој сет:

old_toy_soldiers_by_misspegasus-d31l3lz.jpg

Речиси ист ваков имав, каубијци vs. индијанци и зелени војници vs. жолти војници. А немаше авиони у него (имаше тенк, џип, иглу, големи лак и стрела...). Па уште коа ми купија и Ризик на мапата беше уживанција да кроиш стратегии за осојување на светот.

classicbox.png

Коа веќе никој не ги знаеше точно правилата за Ризик и си измислувавме свои :D

Аииииии да... и јас ги собирав авиончињата :D
Би требало да ги чувам уште по пакетите, само кој знае во каква состојба се, пошто доста осетливи беа.

И сетот од војниците го чувам... и каубојците.
Мислам дека е баш истиот од сликата на Нињо

Прилично активна тема, а не сум ја забележал порано.
Аааа имам материјал за тука :D (edit: но сепак изгледа малку поинаква намена има темава :unsure:)

Последно уредено:
Се сеќaвaте нa Etch a sketch ?
Е oвa бoгaми беше вистински прoблем. Еве и јaс, пoсле 5 oбиди кoнечнo си гo нaпишaв иметo :D

20141106_020645.jpg

Пa дoбрo де, не сум вo фoрмa :D

Поздрав до @DaniBMW со авионите од втора светска војна што се паѓаа во макс смоките :icon_mrgr:

Прегледај го приврзокот 106251 Прегледај го приврзокот 106252 Прегледај го приврзокот 106253

Нормално фали по некое делче од секој авион :icon_mrgr: Мачорот е крив, си игра со нив :гик:
Чипсовиве излегоа некаде 2001-2002ра се сеќаам тоаш попален бев по воени срања и ги купував овие. Се дешаваше некад чипсот да го џитлосам само затоа што не ми се погодил авионот.
Ги собрав иначе сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom