Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа Истра и ЛАСК Линз сите ја играа 2/1.. ги изгореа кладилнициве убаво..

повеќе оваа Ескесехир ја маваа 2-Х.

а за голот не знаев дека бранел играч после тоа враќав да видам што гол дале :D

Дај и другпат кажете кои се можни прелази на денов или па вакви х-1 2-х и сл. Сакав да ја играм Локомотива али беше блокирана а за у живо ме мрзеше да идам... битно Палас ја стаив сингл мизерии се асална шанса не направија.

Ah tie Petrolul zivite mi gi izedoa na tiketot najmali me poebuvaat... a sakav da gi izvadam vikam da mi pojacaat dobivka... kalloni 0-2 constanta 0-2 linz 1 konya 0-2 i mrtvite petrolul na 500 uplata...

Samo mene mi se deshava ova :))

CFR Cluj mi go napika, 20 denari uplata 900 dobivka najmilinsko livche. Ja pa ushte 1 i T1 sum gi stail, po logikata deka igraa dobro prethodnive utakmici, i denes kje bide taka. KURAC.

Месец септември не играв италијански екипи , а месец октомври играв. Процентот на добитни тиќети ми се намали за нешто над 30 %.

Не се игра фудбал таму ,се е мафија. Ме скина сношти Милан за 13 илјади.

Иначе за денес ...

Рајо Валекано Т1 2+
Белененсес Т1 2+

Уплата 500 , добивка нешто над 2000.

си влегоа и 2те

Денес изиграв еден тикет на заебанција колку да пратам нешто од 2-3 гола 5-6 утакмици и шо се издешава сите се 4+ 5+ племе да му ебам да ги изграв 3+ секако некоја ке останеше 0-0

После 10 години редовно типување и пратење спортска, научив неколку правила:
1. Двојната шанса е најголема курва.
2. секогаш бегај од коеф, 1.5-1.7, со нив се е можно секогаш, подобро комбинирај со повисок коефициент, над 1.9.
3. кога и да пишеш ‘местена‘ не испаѓа, еднаш ќе ја оставиш од шо ти е веќе преку глава од местени, мора да влезе
4. Вреди да се игра само со голем влог на коефициент до 1,25 ; со лотариски тикети да ги отепаш ако некогаш ептен ти се посреќи; или ако си спремен со поголем фонд да бркаш прогресија на X
5. Ако не си ја потрошил добивката во првите неколку часови од подигање, веќе си во минус

По 10 години играње ова го научи?

Ептен си научил.

По 10 години играње ова го научи?

Ептен си научил.
Да да, немој да мислиш дека мн е јасно од почеток. Имаше и добри периоди, со посебна сметка само од кладилница пари да вртам. Еве денес со Strausbourg на нула ја донесов.

Мораше Локомотива да дајт 4ти гол ?? ја имав на 3-2 никој да не даде гол и 93 ме унаказија само што ја заокружив реков нема шанси сега гол да падне ...

Мораше Локомотива да дајт 4ти гол ?? ја имав на 3-2 никој да не даде гол и 93 ме унаказија само што ја заокружив реков нема шанси сега гол да падне ...
Зaштo игрaш тaкви игри? Пo лoгикaтa декa пoследните 2 им беa 3-2?

Од игри на голови само 1+прво/1+второ поштувам, иако се на голови ми е на среќа, вака барем не се замараш кој дал, кој примил.... иначе се на голови ми е чиста среќа, не дека и другово не е :)

На голови е многу потешко да најдеш value во утакмиците. Бидејќи најголемиот број на параметри врзани со головите се чисто математички односно статистички, кладилниците добро си ја завршуваат работата и границите се воглавно добро поставени. За да дојдеш до вреден бет на голови потребно е да се случи некое изместување, на пример кај временските услови кој би ја промениле поставената математика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom