Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Шо мислите за Марсеј победник на француско првенство со 6 коефициент? Таков е коефициентот во нашево Вил Хил. Да не знаете на нет колку е? Имаат солиден тим, одличен стратег и ако победат со Ленс предност од 4 бода пред ПСЖ. За ПСЖ е 1.20. Планирам да го врзам со Баерн, Челзи и Јуве како победници на своите првенства и на повеќе пари, па да има еден одличен одмор наредно лето. :) 14 коефициент прават така.
6 коеф ? Интересна работа.. ако можеш да издржиш до Мај..зошто да не.. вреди да се проба и те како :)

Шо мислите за Марсеј победник на француско првенство со 6 коефициент? Таков е коефициентот во нашево Вил Хил. Да не знаете на нет колку е? Имаат солиден тим, одличен стратег и ако победат со Ленс предност од 4 бода пред ПСЖ. За ПСЖ е 1.20. Планирам да го врзам со Баерн, Челзи и Јуве како победници на своите првенства и на повеќе пари, па да има еден одличен одмор наредно лето. :) 14 коефициент прават така.
Коеф е од прилика толку секаде е сега ако планираш да ја играш можеш да почекаш до следно коло или па да ја уплатиш од сега бидејки ке има промена на коеф зашо играат со ПСЖ.Најискрено јас мислам дека немаат шанси за титула не би ме чудело на полусезона да го продадат Жињак пошо му истекуваше договорот на лето ако не го продолжил во мегувреме башка тоа ке паднат во наредниов период ПСЖ сепак е над сите таму али за коеф вреди да се проба дефинитивно али на ситна уплата

Коеф е од прилика толку секаде е сега ако планираш да ја играш можеш да почекаш до следно коло или па да ја уплатиш од сега бидејки ке има промена на коеф зашо играат со ПСЖ.Најискрено јас мислам дека немаат шанси за титула не би ме чудело на полусезона да го продадат Жињак пошо му истекуваше договорот на лето ако не го продолжил во мегувреме башка тоа ке паднат во наредниов период ПСЖ сепак е над сите таму али за коеф вреди да се проба дефинитивно али на ситна уплата

Може да почекам да, Челзи игра во гости со Ливерпул исто наредна недела па може да изгуби поени и да се зголеми малку коефициентот.

Иначе и јас поради Жињак доста се мислам. Тован и Паје се одлични, ама некако сите голови ги дава Жињак, а не е којзнае каков играч, подолго време го пратам, уште кога играше за Тулуз. А не потпишува нов договор. Иначе играта им е одлична во напад, па затоа очекувам да не губат многу поени со послабите екипи, а со појаките Биелса да има ефект. Таков беше и во Билбао иако младите таму утињаа многу шанси. И со Лион ја гледав сега кога изгубија, слободно можам да кажам дека заслужија и да победат, ама казната ги стигна по утнатите шанси.

Може да почекам да, Челзи игра во гости со Ливерпул исто наредна недела па може да изгуби поени и да се зголеми малку коефициентот.

Иначе и јас поради Жињак доста се мислам. Тован и Паје се одлични, ама некако сите голови ги дава Жињак, а не е којзнае каков играч, подолго време го пратам, уште кога играше за Тулуз. А не потпишува нов договор. Иначе играта им е одлична во напад, па затоа очекувам да не губат многу поени со послабите екипи, а со појаките Биелса да има ефект. Таков беше и во Билбао иако младите таму утињаа многу шанси. И со Лион ја гледав сега кога изгубија, слободно можам да кажам дека заслужија и да победат, ама казната ги стигна по утнатите шанси.
Toa e она шо на Биелса му успева од дрва да направи играчи не само шо не е некој играч мене ми има оставено впечаток на тежок идиот али како шо кажа се изнадава голови

Ебате Миланот, не е првапт они да зезнуваат кога ги чекам нив задњи. Денес до сеа 3 ливчиња со по една промашена, вчера 4 такви само едно фатено колку да нема зијан
Pfff jas 3+ gi cekav posledni v livce me zapustija

Prati nekoj Miami ?
Moze Wade da ubaci uste 3 poena do kraj ?cekam samo nego 19.5 + za isplata ..

Koef za celzi ti e 1.35 a imas uste 28 kola mislam, koef ke se smeni 100 pati dotogas ne ti se isplaka da go igras, pisi si ja marsej samo jas na 20 koef. Ja uplativ marsej

Кажи ми кои фактори пред мечот наведуваа дека нема да има голови? Јунајтед одбрана чорба, цела сезона примаат по минимум еден гол од некои боси екипи, а не па од Сити. Од друга страна Сити има доста стабилен и ефикасен напад, али и они си примаат голови. Ама кога нејќе нејќе, и статива погодија, и Агуеро сам со голман промаши, јебеш га...
Плус и Оливер требаше да свирне пенал и црвен на Рохо да му даде.

Иначе со едно другарче во живо ги изигравме Ноле минус 20.5 (4-1 водеше), Сити 1 (полувреме беше) и Хамарби да води на полувреме (во 25 минута). И глејте што се деси http://www.rezultati.com/utakmica/zwLY8mIA/#detalji
Ок е мислам, ок е со мувливе што ме пратат.
Manchester city denes se pisese 1 I nisto drugo, celzi mu bega so bodoj ne smeat da dozvolat mn da se odlepat na polusezona uste ko tepa celzi vcera se znaese pesnata za denes koj junajted koj crni kamenja

Manchester city denes se pisese 1 I nisto drugo, celzi mu bega so bodoj ne smeat da dozvolat mn da se odlepat na polusezona uste ko tepa celzi vcera se znaese pesnata za denes koj junajted koj crni kamenja
Откако ќе завршат и јас знам што се пишувале, без гајле. :)

Месец септември не играв италијански екипи , а месец октомври играв. Процентот на добитни тиќети ми се намали за нешто над 30 %.

Не се игра фудбал таму ,се е мафија. Ме скина сношти Милан за 13 илјади.

Иначе за денес ...

Рајо Валекано Т1 2+
Белененсес Т1 2+

Уплата 500 , добивка нешто над 2000.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom