Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
2-1 ама видов дома кога дојдов,нема везе само 100ка ставив не е страшно
Јас ја уплатив еврогол на 25 коеф, а и ко видов последно уште беше толку. Видов околу 3 и пол сатот.

Пишавте нешто за денес момчи или чувате за утре мани? :D

Јас ја уплатив еврогол на 25 коеф, а и ко видов последно уште беше толку. Видов околу 3 и пол сатот.
Јас го уплатив во 4 саат,ќе си гризнам од курот ако испадне и ја начекав у живо на 3.88 за 400[DOUBLEPOST=1415039242][/DOUBLEPOST]Дрвен? :icon_mrgr:

Untitled.png

Последно уредено:
А јас да си каснам од курот што не ја пишав 2 во 1 туку ГГ4+ ???

Овие Хрвативе си местат и гајле немаат уште првиот гол ми беше неакако сумлив и тогаш влегов на форумов и прочитав дека можно е 2/1 да влезе и ете ке излезе право за членот шо ја примети да прочитав порано ке ја пробав сигурно

Спортлајф блкоирана
Копачка блокирана
Бет сити не даваа сингл да се игра, морало да се врзе со уште нешто ....

Цркле да бог да!

Кој ќе најди клипче од голојте нека постира, посебно од последниот. Го видов на бет365 на преносот, абе комедија. Можи да конкурира за топ3 најглупи одбрани. Го загина компасот голманот. :pos::pos::pos:

Луѓе, можете да ја пробате Локомотив Загреб - Истра 1961 прелаз 2/1.. претходните два натпревари меѓусебно им се местенки.
lokomotiv bese denes kazana cela bitola frcea po kladilnici segde ja blokiraja vo 4 satot blokirana bese samo vo marbet ja imase 2.50 bese koef jas na 0 -2 ja pisav 1 konecen 7.50[DOUBLEPOST=1415042305][/DOUBLEPOST]
Кој ќе најди клипче од голојте нека постира, посебно од последниот. Го видов на бет365 на преносот, абе комедија. Можи да конкурира за топ3 најглупи одбрани. Го загина компасот голманот. :pos::pos::pos:
pa normalno igracot branese golamnot crven dobi

А дали го видовте пеналот?

Ццццццц...катастрофа еј...

Добро само јас од цела Македонија ја немам играно ? 5 Луѓе сретнав сега на улица што се радуваа како ја фатиле... пази чудо и паблик бет да излезе..

Него Палас-Сандерленд 1 или 0-2 ќе излезе ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom