Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Многу all-time 11ки се напраиле бе...:D

Еве ја мојата за Арсенал

Леман
Лорен - Кембел - Адамс - Кол
Љунгберг - Виера - Фабрегас - Пирес
Беркамп
Анри

Шчесни, Вилшер, Ремзи, Волкот, па и Гибс и Велбек би имале шанси да се замешаат во 11кава во иднина, во зависност од нивниот развој и успех на Арсенал.

Иначе во таа на Карагер не се сложувам за Дрогба и Силва, ама нормално не може секој исто да мисли.

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
А Жилберто во honorable menitons?И ја не го ставив кај мене ама многу корисен играч е

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Чекајте малце другари... ова не е ни најдобра странска 11-ка, ниту домашна, ниту пак клупска o_O
Overall се мисли, заборајв да напоменам. Ме мрзеше да враќам назад да видам кој прв почна и какви услови имаше :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Невозможно е да се направи идеална 11јка од странски фудбалери бидејќи имало многу квалитетни кои заслужуваат да се најдат таму според играта и учинокот па би било неблагодарно за оние кои ќе бидат испуштени..можи секој посебно да си направи и то е то ама мислам дека Анри и Роналдо треба да бидат во секоја можна комбинација..ќе го ставев тука и Балето ама сепак Балето нема освоено Премиер лига и немал некаков белег со оглед дека играл во Тотенхем иначе Балето и тоа како беше(и сеуште е) монструм

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Чисто ме интересира што толку направил Хазард за да се најде во тижов? Па реално кога ќе се земе се ни Суарез не заслужува да се најде тука...
Хазард е класа, тоа е јасно одамна веќе и тешко дека ќе видиме подобар играч на таа позиција следниве неколку сезони. А Суарез е вториот најбољи играч кој Премиер Лигата го видела у 21ви век, после Роналдо.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.490
Поени од реакции
10.246
Дозволено е да се трескаат глупости,но се има граници...

Член од
21 јули 2011
Мислења
1.339
Поени од реакции
3.202
Дајте бе некоја замена за ПЛ, не сум навикнат вака викенд без фудбал... Некои анализи за минатата сезона, или за оваа, било што, очаен сум :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom