Barclays Premier League - Season 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Клеверли>Вилшир
Клеверли > Вилшер > Хендерсон

Така некако беше...[DOUBLEPOST=1413116229][/DOUBLEPOST]Иначе Рики и јас сум за Анри пред Суарез. Не може со една сезона да биде all time и покрај тоа што таа сезона сруши мал милион рекорди, сепак, не освои ништо. Нормално е и најмногу играчи да дадат МанЈу, Арсенал и Челзи зошто тие се клубовите кои воглавно освојуваа ПЛ.

Видете, сите го заборавате Ширер кој исто така заслужува :cuc:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.860
Кантона штета што немаше памет, односно пијанчењето му беше пред фудбалот. Страшен фудбалер, какви Суарези какви бакрачи, магионичар невиден беше Ерик.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ширер и Кантона ги немаме фатено, првиов поготово во прајмот во Блекбурн под Кени :D
Кантона штета што немаше памет, односно пијанчењето му беше пред фудбалот. Страшен фудбалер, какви Суарези какви бакрачи, магионичар невиден беше Ерик.
да не си грешка малце? :D Кантона имаше проблем со темпераментот, иначе не бил по алкохолот, го смеша со Бест изгледа :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.821
Поени од реакции
115.860
Не јас, ама имам татко, дедо, роднини, youtube, Zamunda и остали помагала кои може да го потврдат тоа. Плус имам доста пријатели - фанови на Јунајтед постари од мене што биле тинејџери во времето на Кантона.

W

wicked_1

Гостин
Не јас, ама имам татко, дедо, роднини, youtube, Zamunda и остали помагала кои може да го потврдат тоа. Плус имам доста пријатели - фанови на Јунајтед постари од мене што биле тинејџери во времето на Кантона.
Нема логика ова, јас изнесувам тврдења по тоа што го имам гледано, не по муабети од трети лица. Хајлајтси не го доловуваат играчот никогаш, а и не верувам дека ги имаш изгледано сите утакмици барем од една сезона од тие до 97/8ма (незнам до кога беше) во Јунајтед. Преноси во Македонија од англиско почнаа од 99/00та.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.865
Поени од реакции
67.402
Honorable mention покрај Алан Ширер.

Мет ЛеТисје.

Од тоа што го имам видено од season reviews, а е малку, дечкото имал секогаш генијални потези.
Фактот дека играл во Саутемптон цела кариера е веројатно причината зашто малку луѓе знаат за него.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Нема логика ова, јас изнесувам тврдења по тоа што го имам гледано, не по муабети од трети лица. Хајлајтси не го доловуваат играчот никогаш, а и не верувам дека ги имаш изгледано сите утакмици барем од една сезона од тие до 97/8ма (незнам до кога беше) во Јунајтед. Преноси во Македонија од англиско почнаа од 99/00та.
Добро тоа да ,ги немало на тв , но ако се развива дискусија за надобри голгетери во енглеска , не можеш да ги вреднуваш само Анри , Роналдо,Бекам ,суарез ,Овен, Руни , Дрогба .... само ради тоа што ги имало на тв. Имаш мал милион играчи кој играле во Англиско првенство кој биле магионичари со топката и биле каде каде поквалитетни од суарез , Бекам , Анри ,Роналдо и остали

W

wicked_1

Гостин
Добро тоа да ,ги немало на тв , но ако се развива дискусија за надобри голгетери во енглеска , не можеш да ги вреднуваш само Анри , Роналдо,Бекам ,суарез ,Овен, Руни , Дрогба .... само ради тоа што ги имало на тв. Имаш мал милион играчи кој играле во Англиско првенство кој биле магионичари со топката и биле каде каде поквалитетни од суарез , Бекам , Анри ,Роналдо и остали
Го извртуваш тоа што го имам напишано, реков дека неможе некој да изнесува цврсти тврдења за играчи што ги нема пратено низ нивната кариера. За мене Савичевич е еден од најдобрите средњаци и дриблери кои постоеле, но неможам да тврдам дека бил подобар од Роналдињо, Пирло, Чави итн. пошо немам доволно изгледано.
Прецизно напишав претходно на што мислев точно у врска со Кантона, а ти го изврте и изманеврира муабетов дека не ги вреднувам играчите пред 98ма.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.325
Поени од реакции
26.270
Имаш мал милион играчи кој играле во Англиско првенство кој биле магионичари со топката и биле каде каде поквалитетни од суарез , Бекам , Анри ,Роналдо и остали
Без претерување. :D Нит се мал милион, нит се поквалитетни (без тоа каде, каде). Најмногу што може да бидат е на исто ниво, макар што ако се земе во предвид интензитетот на фудбалот што се играл и игра, и тоа е ептен дискутабилно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom